Sztárok

Megnősült az RTL-es

Kimondta a boldogító igent VV Béci és kedvese, Adrienn. A fiatalok, akik több éve alkotnak egy párt, már a babavállalásra is készen állnak – írja a Blikk.

Megnősült VV Béci. Az egykori VV-hős 110 vendég előtt mondta ki a boldogító igent kedvesének, Adriennek. „Elmondhatatlanul jó volt az esküvőnk, életünk egyik legszebb napja” – lelkendezett a 27 éves exvillalakó. Mint mondja, hagyományos esküvőt tartottak, vőféllyel és játékokkal együtt, a különlegessége pedig abban rejlett, hogy inkább bulisabb jellegűnek rendezték. Béci már 14 éves kora ismeri párját. Kapcsolatuk 3 éve alakult át szerelemmé, amelyet annak idején a Való Világ-beli szereplése sem tépázott meg. A fiatalok tavaly ősszel költöztek össze, az eljegyzés pedig egy hónappal ezelőtt történt meg. „Egy hónappal ezelőtt jött egy villámcsapásszerű érzés, letérdeltem Adri elé, és megkértem a kezét” – árulta el az egykori valóság-show hős, aki kedvesével együtt 3 hét alatt szervezte meg az esküvőt. Béciék már a gyermekvállalásra is készen állnak.

Megnősült az RTL-es

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top