Sztárok

VV Béci nagy döntése barátnőjével

VV Bécinek bejött a sztárélet. Már telik neki egy saját lakásra, ahova kedvesével költözik.

VV Béci nagy döntése barátnőjével

 Még több sztárhír, itt!

Nagy lépésre szánta el magát VV Béci. A VV4 egyik központi figurája összeköltözik barátnőjével. Azt nem tudni, hogy az első közös fészek árát Béci rappelte-e össze, vagy pedig kedvese, Adrienn „nyilatkozta össze”. A hölgy ugyanis azzal lett ismert, azon kívül, hogy ő Mrs. VV Béci, hogy mindössze pár hetes ismertség után már pénzt kért a nyilatkozataiért.

„Gigivel egyelőre még a közös szobánkban lakunk, de nem tart ez már sokáig. Egyre jobban közeledik az az időpont, amikor eljön a költözés ideje. Nemcsak a szüleinktől válunk külön, hanem egymástól is, mert én a barátnőmmel fogok egy kis lakásban élni, a húgom pedig az egyik barátnőjével költözik össze” – árulta el Béci, aki az egyik legfoglalkoztatottabb villalakó.

Sokan egyébként nem  sok jövőt jósoltak a kapcsolatnak, mondván, Béci ha kikerül a villából, úgyis minden nővel kikezd és szakítanak. Egyelőre azonban jól bírják együtt.

VV Béci nagy döntése barátnőjével

VV Béci összebalhézott a húgával

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top