nlc.hu
Sztárok

Rácz Béla és Szadai-Rácz Ildikó testvéri kapcsolatukról nyilatkozott

„Úgy békültünk ki, hogy nem akartam megmagyarázni” – komoly mélypontot élt meg Rácz Béla és Szadai-Rácz Ildikó kapcsolata

Szerencsére már újra számíthatnak egymásra.

Bő tizenhárom évvel ezelőtt, 2010. november 20-án indult el az RTL valóságshowjának, a Való Világnak a negyedik szériája. A villába a Rácz testvérpár is beköltözött, míg Gigi 130 Béci 144 napot töltött bent. 

A műsor után úgy tűnt, hogy elválaszthatatlanok, de sokat változott a helyzet, amikor családot alapítottak, és volt olyan idő is, amikor egyáltalán nem beszéltek egymással. Szerencsére azóta visszataláltak egymáshoz.  

„Nyilván nem olyan szoros a kapcsolatunk, mint a Való Világ alatt és után, amikor szinte mindenhova együtt mentünk. Mindkettőnknek van családja, Bécinek is rengeteg dolga van. Két hete elvitt egy meditációs estre, meg is lepődtem, nagyon jó volt. Amikor együtt vagyunk, abból mindig nevetés van. Béci nagyon szeret piszkálni, én meg nem hagyom magam, megy az adok-kapok. Mindig is én maradok a kicsi hugi”

– nyilatkozta a Blikknek Szadai-Rácz Ildikó.

Rácz Béla felidézve azt az időszakot, amikor közel két évig nem volt köztük kapcsolat, elmondta, nagyon hiányzott neki testvére.

„Úgy békültünk ki, hogy nem akartam megmagyarázni, nem volt értelme beszélni róla. Egyre jobban nyitunk egymás felé, egyre többet beszélünk a problémákról is, és nem is kérdés, hogyha baj van, ott vagyunk egymásnak.”

Rácz Béla és Szadai-Rácz Ildikó

Rácz Béla és Szadai-Rácz Ildikó (Fotó: RTL.hu)

Hozzátette, teljesen más, amikor gyerekek nélkül találkoznak, hiszen ilyenkor sokkal mélyebben tudnak beszélgetni, és megegyezte, örül annak, hogy a gyermekeik is remekül kijönnek egymással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top