nlc.hu
Sztárok

Megműtötték Young G várandós párját

Műteni kellett Young G várandós párját – nemcsak a 6 hónapos terhes modell, hanem a baba is veszélyben volt

Tehetetlennek érzi magát a rapper a kórházi szabályok miatt.

Operálni kellett Rácz Béla, azaz Young G várandós kedvesét. A 29 éves Mészáros Norinát – aki már a 6. hónapban jár – egy súlyos nőgyógyászati probléma (méhszájseb) miatt műtötték; nemcsak a modell, hanem a pici is veszélyben volt – tudta meg a Blikk.

Rácz Béla, azaz Young G

Rácz Béla, azaz Young G bízik benne, hogy párját hamar kiengedik a kórházból (Forrás: younggbeci / Instagram)

„Az már az első vizsgálatok során kiderült, hogy veszélyeztetett terhes, de közben kialakult egy nőgyógyászati problémája is, ami miatt meg kellett műteni, nehogy korai szülést eredményezzen. Ez alapból egy rutinműtét lett volna, de a baba miatt komplikált volt” – árulta el a bulvárlapnak a ValóVilágban feltűnt rapper, aki a koronavírus-járvány miatt nem látogathatja kedvesét a kórházban, emiatt tehetetlennek és dühösnek érzi magát. „Két szerettemért aggódok. (…) Nem tudhatom, pontosan mi történik odabent, (…) el vagyok keseredve, amiért egy ilyen nehéz helyzetben nem lehetek mellette” – panaszolta a hamarosan kétgyermekes, 35 éves Young G.

Olvass még Young G-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top