nlc.hu
Sztárok

VV Béci nagy fájdalmakkal küzd

Young G, avagy VV Béci: ,,Elviselhetetlen fájdalmaim voltak, vannak”

A Young G művésznéven ismert rapper az Instagramon beszélt fájdalmairól.

Young G-t, azaz Rácz Bélát még VV Béciként ismertük meg sok évvel ezelőtt, ám már akkor is gyártotta a zenéket, azóta pedig sikerült elhelyezkednie a szakmában. Mint minden előadónak, az elmúlt hónapokban az ő élete sem úgy alakult, ahogy tervezte, de most már 500 fő előtt felléphet, így újra azt csinálhatja, amit szeret. Viszont akadt egy másik probléma: ízületi gondjai vannak, ami alaposan megnehezíti az életét. Az erre kapott szteroidok miatt pedig meg is hízott, amit a követői is észrevettek.

View this post on Instagram

Nagyon nagy örömmel tölt hétfőn, a 7 kezdetén, hogy ma Magyarországon #3.-ok vagyunk @krisztianburai -val és a csajokkal a YouTubeON! Nagyon túltelített ma a piac, rengeteg új előadó…jó és szar egyaránt akikkel meg kell "vívni" azért, hogy ide kerülj! Most is pont a @tv2official -be tartok, mert kaptam egy felkérést,aminek őszintén szólva nagyon örülök! Sokan írtátok,h @bodicsabiofficial -ra hasonlítok a klipben…🤣😜 ami számomra elismerés,mert a saját szakmájában a Csabi nagyon profi! Viccet félretéve, ez azért lehetett,mert meghíztam… ami köszönhető a szteroidoknak,amiket az orvosok írtak fel nekem,mert sajnos olyan elviselhetetlen fájdalmaim voltak, vannak, hogy muszáj volt ezt szednem! Egy hónapja elkezdtem edzeni és két hete a szteroidokat is abbahagytam,azóta nagyban segített @n.f.g_badboys és kb 8kg -ot fogytam! Sajnos amióta nem szedem a szteroidokat azóta a fájdalmaim elviselhetetlenek sokszor a munkámat sem tudom elvégezni,de nagyon hajtok, török előre és nagyon sok minden tervben van,ami nagyon fog tetszeni nektek!!! Kitartok,erős vagyok és tudom ,hogy meg tudom csinálni! Hamarosan egy olyan együttműködést hallhattok, láthattok,amit egy pár évvel ezelőtt én sem gondoltam volna!!! Ölelés nektek, köszönöm, hogy vagytok! Pörgessétek a trekkeket!✌🏽 fotó: @norinameszaros ❤

A post shared by YOUNG G Beci (@younggbeci) on

,,Sokan írtátok, hogy Bódi Csabira hasonlítok a klipben.. Ami számomra elismerés, mert a saját szakmájában a Csabi nagyon profi!
Viccet félretéve, ez azért lehetett, mert meghíztam… Ami köszönhető a szteroidoknak, amiket az orvosok írtak fel nekem, mert sajnos olyan elviselhetetlen fájdalmaim voltak, vannak, hogy muszáj volt ezt szednem! Egy hónapja elkezdtem edzeni és két hete a szteroidokat is abbahagytam, azóta 8kg -ot fogytam! Sajnos amióta nem szedem a szteroidokat azóta a fájdalmaim elviselhetetlenek sokszor a munkámat sem tudom elvégezni,de nagyon hajtok, török előre és nagyon sok minden tervben van,ami nagyon fog tetszeni nektek!!! Kitartok, erős vagyok és tudom ,hogy meg tudom csinálni!” – írja a közösségi oldalán Young G.

Olvass még Young G-ről az nlc.-n:

young g béci

Young G, azaz VV Béci (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top