Sztárok

Csúnyán nekiment Gáspár Evelinnek VV Béci

Élő videóban küldte el melegebb éghajlatra VV Béci Gáspár Evelint, amiért a lány hírbe hozta a rapper húgát, VV Gigit és Győzikét.

Nagy port vert fel, amikor kiderült: Győzike VV Gigivel csalta meg feleségét, még el is költözött otthonról a fiatal lány miatt. A hírt Gáspár Evelin dobta be a köztudatba az Esti Frizbi felvételén.

Gigi bátyja, a szintén Valóvilágos Béci vagyis Young G most keményen visszaszólt Gáspár Evelinnek. “Sajnálom, hogy Győzikének az a kis puffancs lánya nem tud már más hírt generálni.” A srác szerint Evelin csak magára akarja felhívni a figyelmet. “Kicsit kordában tarthatnád a lányod te is, Győző” – mondja Béci, és búcsúzásképp azt kéri Gáspáréktól, ne legyenek olyan celebek, akikre ők is ujjal mutogatnak.

Közben Gigi a FEM3 Café vendége volt, ahová egy jógával kapcsolatos blokkba hívták meg. Persze Berki Krisztián nem bírta ki, hogy ne kérdezzen rá a Győzike-sztorira. “Kár, hogy nem George Clooney-val hoztak össze” – mondta viccesen Gigi. A Berki még ütötte a vasat egy ideig, ám kérdései leperegtek Ildikóról. Viszont kiderült: párja húsvétkor megkérte a kezét, így lassan családalapítás elé néz VV Gigi.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top