Sztárok

Győzike VV Gigivel csalta meg a feleségét

Gáspár Evelin az Esti Frizbi felvételén teregette ki apja, Gáspár Győző szennyesét. Szerinte Győzike lelépett otthonról VV Gigivel, és még ma is cseten ismerkedik, ha úgy tartja kedve.

A Gáspár-családnak most kissebb gondja is nagyobb annál, hogy a családi hűtlenség legyen a téma, miután Győzikét ismét adócsalással gyanúsítják. Azonban a baj nem jár egyedül. Az Esti Frizbi felvételén érdekes titokra derült fény Gáspár Győző múltjából.

Győzike VV Gigivel csalta meg a feleségét

Lánya, Gáspár Evelin dobta be Hajdúnak: az apja egy ideig a ValóVilágból megismert Gigivel, azaz Rácz Ildikóval járt. “Volt az a testvérpár, aki beköltözött a villába, az a rapper meg a testvére, hogy is hívták? Tizenhét éves volt a lány és a pornókiállításon ‘Sz**nék’ feliratú pólóban tette magát. Apám meg miatta összepakolt, és lelépett” – jelentette ki Evelin. Kiderült egyébként az is, hogy Győzike a mai napig írogat lányoknak a Facebookon, ha megtalálják. “A hiúságomnak tesz jót, na” – vágta rá Győző.

VV Gigi szerint az egész csak kitaláció. “Nem hiszem, hogy magyarázkodnom kell olyan dolog miatt, ami meg sem történt. Egyszer táncoltam vele egy rendezvényen, még csak nem is randiztunk. Egy másik Ildikó miatt költözött el otthonról. Nem jelentem fel őt rágalmazásért, de komolyan nem értem, miért utál egy család, amelynek nem voltam az életében” – mondta a Borsnak.

Győző viszont megerősíti lányai szavait: “Valóban sokan azt hitték, hogy vicc az egész. Direkt csináltuk így [a felvételt], hogy ne vegyék komolyan. De nem volt vicc. Szerelmes voltam belé.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top