nlc.hu
Sztárok

Mészáros Norina a válásokról

Young G felesége reagált a sztárpárok válására: „Nálunk is vannak nehéz időszakok, de mi megbeszéljük”

Szerinte ezek mindig két emberen múlnak.

Az elmúlt fél évben kisebb túlzással, de szinte minden hétre jutott egy bejelentés, miszerint sztárpárok hosszú házasság után a válás mellett döntöttek. A rajongók csak kapkodják a fejüket, hiszen ezek sokszor olyan párok, akik a külvilág felé azt mutatták, minden tökéletes az életükben. De nem csak mi, átlag emberek érezzük ezt már soknak. Young G Béci felesége, Mészáros Norina egy hosszabb Instagram-posztban írta le a véleményét a sok szakításról – szúrta ki a Bors

Mészáros Norina

Fotó: RTL

„Én már nem bírom nézni ezt a sok válást, gyerekek -– kezdte Norina, aki azt is kifejtette, azt el tudja képzelni, hogy mindenhol akadnak néha problémák, azt viszont nem érti, a párok miért nem dolgoznak a megoldáson. – Két emberen múlik minden, a kommunikáción, a láng életben tartásán, és a tiszteleten egymás felé… Nálunk is vannak nehéz időszakok, de mi megbeszéljük és változtatunk.”

A rapper és felesége sosem titkolták, hogy bizony nekik is van olyan, hogy hullámvölgybe kerülnek. Ahogy Norina említette, pár napja is történt egy ilyen, mégsem adják fel egyből a házasságukat. Ezt követően pedig arra is kitért, bosszantó, amikor a híres emberek nem képesek a valóságot mutatni a külvilág felé. 

„A sok ismert ember, aki a boldog szerelmet és a tökéletes életét mutatja a social média platformokon, összetöri rengeteg fiatal álmát, akik hittek a szerelemben és felnéztek rájuk. Ennyi válás után, amit látnak, már nem a családi idill és szerelem lesz a céljuk. Ha mutatjátok az életeteket, ne feledjétek, hogy felelősséget vállaltok több millió lány, fiú, nő, férfi felé!” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top