nlc.hu
Sztárok

Gáspár Sándor vallomása a válásáról

Gáspár Sándor a válásáról: „Annyira falhoz csapott”

Őszintén beszélt élete egyik nagy kudarcáról a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész.

Gáspár Sándor éveken át nem tudta feldolgozni a válását. Hat-hét évébe telt, mire túltette magát, hogy 2003-ban külön utakon folytatták Bánsági Ildikóval – írja a Blikk. A 67 éves színész Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában beszélt arról, hogyan élte meg, hogy 25 év után véget ért a házassága.

Gáspár Sándor,

Gáspár Sándor 1978-tól 2003-ig volt Bánsági Ildikó férje – Forrás: Szavakon túl – Kadarkai Endre / YouTube – videó

Szentesről jövök, paternalista kultúrából. Szóval azért elválni szégyen. (…) Úgy gondoltam, hogy az én családtagjaim, anyám, apám sokkal nehezebb anyagi körülmények között, sokkal nehezebb életben ki tudtak tartani egymás mellett. Hogy nekem nem sikerült, azt én kudarcként éltem meg” – vallotta be Gáspár Sándor.

A színész elárulta, a válása óta csak óvatosan szeret. “Annyira falhoz csapott, nem csupán a válásom, hanem ami ezzel jár” – hangsúlyozta.

Elmondása szerint a volt feleségével a mai napig jó a viszonya, és utólag úgy érzi, jót tett nekik a válás.

Gáspár Sándor amúgy Szentesről a Színház- és Filmművészeti Főiskola miatt költözött Budapestre. Egyből a Vígszínházba került, majd a Katona József Színház egyik alapítótagja lett; számos darabban szerepelt. A fővárosi évek után 2013-ban úgy döntött, vidékre szerződik, méghozzá a székesfehérvári teátrumban vállalt szerepeket. Két gyermeke közül a lánya, Kata is a színészetet választotta hivatásául. “Láttam, van ambíciója és a képességei is megvannak hozzá, hát támogattam a döntését. Viszont szomorú lettem volna, ha ezt választja, de nincs hozzá tehetsége. Én ismerős, barát, kolléga figyelmét soha nem hívnám föl a gyerekeimre, mert nem tartom etikusnak. Gergő zenész, ő bizonyos értelemben távolabb került a színpadtól” – mesélte korábban a gyerekeiről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top