nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Sándor a lányáról, Katáról

Gáspár Sándor szerint a lánya, Kata túl szigorú magához

A színész szerint a lánya igazi maximalista.

Gáspár Sándor színművész volt Rónai Egon e heti vendége az ATV Húzós podcastjában. A népszerű művész mesél szakmai sikereiről, színházelhagyásokról és kivételesen családjáról is.

gáspár sándor a húzósban

Fotó: ATV

Volt feleségével, Bánsági Ildikóval közös lányuk, Kata is ismert színésznő lett. Nagyon tehetségesnek, szorgalmasnak tartja, de szerinte túl szigorú magához. „Sem Ildikó, sem én nem akartuk a gyereket arrafelé noszogatni, hogy színész legyen. Gyerekként bent volt a színházban sokat és elvarázsolta a közeg. Amikor láttam az első filmjét (Apám beájulna – a szerk.), akkor úgy éreztem, hogy ügyes, koncentrált, jól néz ki. Minden alapalkalmassága megvan, hogy komoly színész váljék belőle. Bármihez nyúl, film, színház, szinkron, mindig nagyon alapos, a maximalizmus hajtja. Ami ránk az anyukájával is jellemző, de én már tudatosan, játékossággal próbálom ezt oldani. Ő egy picivel, talán csak egy hajszállal szigorúbb önmagához” – mondta Gáspár Sándor.

Húzós e heti adása péntek estétől látható az ATV Youtube-csatornáján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top