Sztárok

Emlékszel még Gáspár Katára az Apám beájulnából? Ezért vállalta el a szerepet

Gáspár Kata színészcsaládba született, ám nem vágyott erre a pályára.

Gáspár Kata szülei színészek, ám sokáig mégsem gondolt arra, hogy ebben a szakmában helyezkedik el. Egészen addig, amíg nem találta meg Szarka szerepe az Apám beájulna című filmben, amelyben Csősz Bogi volt a másik főszereplő. A színésznőnek természetesen akkor beindult a karrierje, azóta sincs megállás. 

„Az Apám beájulna forgatása előtt nem akartam színésznő lenni, 15 évesen kaptam meg a szerepet. A premier életem egyik legjelentősebb napja volt, akkor jöttem rá, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom. Akkor a siker számomra egyben a rádöbbenést is jelentette, egy váltás történt az életemben” – avatott be a sorsfordító pillanat részleteibe a kategória másik jelöltje, a 200 első randi tévésorozat főszereplőjeként is ismert színésznő.

Gáspár Kata (Fotó: WOTY)

„Elsőre nem vettek fel a színművészetire, csak jóval később. Színházban kezdtem tanulni a szakmát, nem az egyetemen, nekem máshogy kellett bizonyítanom. Magamnak kellett kikaparni a gesztenyét, küzdöttem az álmaimért, és nem bántam meg, még úgy sem, hogy nem azt az utat jártam, ami a nagykönyvben meg van írva” – tette hozzá a népszerű színésznő, Gáspár Kata, akit a Glamour jelölt Az év színésznője díjra a Women of the Year keretein belül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top