Sztárok

Gáspár Kata nagyot dobbantott az Apám beájulna főszereplőjeként – 32 évesen teljesen más

32. születésnapját ünnepli Gáspár Kata, akit először az Apám beájulna című filmben láthattunk.

Vőlegényt kell találnia, le kell fogynia, és le kell cserélnie a ruhatárát mindössze 275 nap alatt – ez a nem kis feladat várt a szingli Lucára a VIASAT3 200 első randi című sorozatának első évadában. A produkció annyira jól sikerült, hogy egyből berendelték belőle a második szezont is: a közönségkedvenc napi fikciós sorozat 58 új epizódja idén ősszel került képernyőre, a főszereplő továbbra is Gáspár Kata

Gáspár Kata 2003-ban robbant be a köztudatba az Apám beájulna című filmmel, ami óriási sikert aratott – sokan a mai napig idézik szállóigévé vált mondatait. A színésznő a csúnyácska, visszahúzódó Szarkát, míg Csősz Boglárka a nagyvilági, csinos Barbit formálta meg, az összhang pedig megkérdőjelezhetetlen volt kettejük között.

GIF

Most pedig ilyenek együtt:

16 évvel első közös filmjük után ismét keresztezték egymás útját (Fotó: 200 első randi)

Bár az életük teljesen másképp alakult, a mai napig nagyon örülnek, ha találkoznak egymással. A 200 első randi forgatásán össze is futottak, hiszen az új évadban Csősz Bogi is szerepet kapott egy rövid jelenet erejéig. 

Gáspár Kata az Apám beájulna című filmen kívül olyan nagy sikerű alkotásokban is játszott, mint az S.O.S. Szerelem, a Tibor vagyok, de hódítani akarok, vagy a 9 és 1/2 randi, ezek mellett pedig a színpadi szerepei is figyelemre méltóak, sőt szinkronszínészként is nagyon sok munkája van. 

A színésznő mindössze 16 éves volt az első filmszerepe idején, a nézők többsége mostanáig valószínűleg így is emlékezett rá, ezért 32. születésnapja alkalmából mutatunk pár képet a karrierje kezdetétől napjainkig, hogy mindenki láthassa, mennyire átalakult.

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top