Sztárok

Gáspár Kata duci lányként tér vissza – folytatódik a 200 első randi

Megkezdődtek a VIASAT3 saját gyártású, eddigi legnagyobb költségvetésű produkciónak forgatási munkálatai. A közönségkedvenc napi fikciós sorozat második évada ősszel kerül képernyőre, 58 vadonatúj, kereskedelmi egyórás epizóddal. A 200 első randi  jeleneteit Budapesten és egy több mint 1000 négyzetméteres stúdióban veszik fel. Az évad végén kiderül, mi lesz Luca (Gáspár Kata) és édesanyja (Pápai Erika) fogadásának eredménye, de addig még számos meglepetés, szerelem és mindent felforgató esemény vár a romantikus vígjáték nézőire – ezt ígérik a gyártók. Tavaly extrém hőségben forgatott a stáb, ami Gáspár Katát különösen megizzasztotta. 

„Többrétegnyi szivacsos anyaggal vagyok kitömve. Az ember ránéz a tömésemre, és már leizzad. És vannak olyan jelenetek ebben a sorozatban, amit külső helyszíneken, a legnagyobb nyárban forgattunk. Az 50 fok melegben állni ebben a ruhában kemény volt. Amikor csak lehetett, mindig levettem a ruhát, és mindig készenlétben állt a közelemben legalább két liter víz, növelve a túlélési esélyeimet. A vicces az, hogy egy duci lányt játszom, de a tömésnek köszönhetően én fogytam” – mesélte nekünk akkor a színésznő, és mint kiderült, ez idén sem lesz másképpen. 

Gáspár Kata a 200 első randi forgatásán (FOtó: Labancz Viktória/VIASAT3)

„A tömés a sorozat főszereplője, így idén is együtt dolgozunk. Nem mondanám, hogy barátok vagyunk, mert már az első napon nagyon megizzasztott, és szerintem máris fogytam. Könnyű teher, hiszen szivacs, de mindenbe beleszól, és általában ő érvényesül. Viszont ha picit lehűl az idő, akkor rögtön az egyik legjobb haverom szokott lenni.”

Visszatérnek a már ismert szereplők, Gáspár Kata és Pápai Erika mellett Szerednyey Béla, Trokán Péter, Kovács Panka, Simon Zoltán, Mészáros András és Kékesi Gábor, rajtuk kívül pedig számos új szereplővel bővül a csapat: például Hegyi Barbara, Csonka András, Kolovratnik Krisztián, Gubik Petra és Száraz Dénes lesz látható.

A 200 első randi a VIASAT3 eddigi legnagyobb költségvetésű produkciója, amelynek folytatását idén ősszel láthatják a nézők a csatornán. A forgatás megkezdődött, így Budapest számos pontján és a sorozat belső helyszíneinek teret adó stúdióban párhuzamosan zajlanak a felvételek a következő hónapokban. 

200 első randi második évadán dolgoznak: Gáspár Kata, Mészáros András és Kékesi Gábor nemrég kezdték meg a forgatást (Fotó: Labancz Viktória/VIASAT3)

„Ilyenkor nem használom a naptáramat, hiszen ha nem forgatok, akkor szinkronizálok, ha nem szinkronizálok, akkor forgatok.  Nem én egyeztetem a napjaimat, hanem a gyártás. Hálás vagyok a sorozat és a szinkronok gyártásvezetőinek, hogy  egyeztetnek, és többször hívnak és írnak, hogy mikor hova menjek. A vakációt nem kell egyeztetni, mert az egy hét, és előre lehetett tudni, hogy mikor lesz” – mondta Gáspár Kata az nlc-nek, és szerinte semmi különös nincs abban sem, hogy ennyi a munkája. 

„Azt gondolom, hogy szinte mindenki dolgozik nyáron. Ha nem forgatnék, akkor is melós lenne a nyári időszak. Az a nehézség, hogy összeegyeztessük a szabadnapokat a családdal és a barátokkal, de ha sikerül, akkor mindenki kirúg a hámból, és együtt élvezzük az életet és a szabadságot.”

Gáspár Kata a 200 első randi forgatásán (Fotó: Labancz Viktória/VIASAT3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top