nlc.hu
Sztárok

Závodszky Noémi a válásáról

Závodszky Noémi megjárta a poklot, de felállt: „Megerősödve kerültem ki a válásból”

A gyászfolyamat minden fokozatán átment.

Závodszky Noémi 2020-ban még boldogan újságolta, hogy 51 évesen anya lett, ugyanis 8 évvel fiatalabb férjével, Kornéllal nyílt örökbefogadás útján lehettek Blanka szülei. Egy ideig minden rendben volt a család életében, de a kislány 2. születésnapja fordulópontot hozott. 

Závodszky Noémi

Fotó: Birton Szabolcs

A színésznő a Best magazinnak mesélt arról, hogyan jutottak el a válásig és miként viselte a nehéz időszakot. 

Olyan élethelyzetbe kerültünk, amiről tudtam, hogy visszafordíthatatlan, hogy rossz irányba megyünk. De év végéig adtam magunknak haladékot. Ebben az időszakban mindent, amit tudtam, megtettem a házasságomért, de nem sikerült. 2023. január 2-án voltunk ügyvédnél, február 16-án pedig közös megegyezéssel elváltunk. A szülői felügyeleti jog az enyém lett. Blankával kéthetente találkozhat az édesapja, de természetesen ez nincs kőbe vésve, sőt – magyarázta a színésznő, aki ezt követően a válás érzelmi oldaláról is beszélt. – Voltak mélypontjaim, a gyászfolyamat minden pontján végigmentem. Sokat sírtam, aztán jobb lett, majd visszaestem, és azon gondolkodtam, jó döntést hoztam-e. Nem kellett volna mégis a gyerek miatt együtt maradni? Aztán rájöttem, hogy ha nincs harmónia és béke két ember között, akkor az Blankának sem jó. És arra is, hogy ez csak egy állomása az életemnek, hogy innen van feljebb, van tovább. Persze ez nem ment egyik napról a másikra. Sokszor kiskanállal szedegettem össze magamat.

Noémi számára egy firenzei út hozta el a változást tavaly szeptemberben. A környezetváltozás megtette hatását: a gyönyörű olasz városból egy másik nő jött vissza. Az út után valahogy minden úgy alakult az életében, ahogyan az kell.

Találtam magunknak új otthont, egy segítséget Blanka mellé, aki vigyáz rá, amikor próbálok vagy játszom. Ezzel együtt kiegyensúlyozottabb lettem, és megértettem, jó döntést hoztam. Hogy nem maradtam egy olyan házasságban, ami hiba lett volna. Elfogadtam a sorsom, így én is sokkal elfogadóbbá váltam.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top