nlc.hu
Sztárok

Ő Sydney van den Bosch új párja

Sydney van den Bosch megmutatta új párját

A Szerencsekerék szerencselánya már túl is lépett a házasságán.

Mint ahogy korábban mi is megírtuk, Sydney van den Bosch tavaly szeptemberben közölte a nyilvánossággal, hogy hét együtt töltött év után férjével, Egerszegi Tamással úgy döntöttek, hogy elválnak. Korábban felröppentek pletykák arról, hogy a műsorvezető már nincs egyedül. A Ripost úgy tudja, hogy ismét egy sportoló, pontosabban egy egykori teniszező csavarta el a fejét a korábbi szépségkirálynőnek. Sydney most egy képet is közzétett új szerelméről, ám az arca nem látszik. Kattints ide a képért! 

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch (Fotó: Trenka Attila)

„Valóban van egy férfi az életemben, aki az utóbbi idők családi nehézségei alatt is végig a támaszom volt, és ezáltal is egyre közelebb került hozzám. A magánéletembe azonban eddig is csak ritkán engedtem be a nyilvánosságot, jelen szakaszában egyelőre erről sem szeretnék többet nyilatkozni. Annyit viszont elárulhatok, hogy a borús hónapok után ismét boldogságot hozott a mindennapjaimba”nyilatkozott a Blikknek kedveséről a műsorvezető. Az exférj is továbblépett: a focistát az utóbbi időben többen látták egy, a közösségi felületeken ismert hölgy társaságában, aki egy népszerű szépségszalon és egy, Budapest belvárosában lévő ázsiai étterem alapító-tulajdonosa. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top