nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch akkor és most

Emlékszel még? Így festett Sydney van den Bosch 2013-ban a szépségkirálynő-választáson

A modell idén ősszel új oldaláról mutatkozik be a Dancing with the Stars versenyzőjeként.
Sydney van den Bosch

Immár egy évtizede annak, hogy az akkor alig 18 éves Sydney van den Bosch a TV2 A Szépségkirálynő című műsorának döntőseként feltűnt a nyilvánosság előtt. A holland apától és magyar anyától született szépség a következő évben az M1-es Magyarország szépe című versenyen is elindult, ahol az akkori győztes Kulcsár Edina mellett I. udvarhölgyként állhatott fel a dobogóra. Ezzel együtt a Miss Earth Hungary címet is elnyerte, így ő képviselhette hazánkat a Fülöp-szigeteken megrendezett világversenyen.

2020-ban a Farm VIP első évadában láthattuk a képernyőn, ahol ötödik helyezést ért el. A következő évtől aztán a Szerencsekerék betűforgató lánya lett.

Sydney van den Bosch korábban az nlc-nek úgy nyilatkozott: „Minden olyan műsor kihívást jelentene, ahol a sport vagy a fizikai erőnlét lenne fókuszban. Egyébként abszolút nyitott vagyok arra, hogy tévéműsorban szerepeljek, ha testhezállónak érzem a felkérést. Mivel hosszú évekig táncoltam és tanítottam is gyerekeket, így egy ilyen típusú műsor nagy álmom lenne.”

Utóbbi kívánsága idén teljesült, hiszen a Dancing with The Stars negyedik évadában mutathatja meg tehetségét. 

Az alábbi galériában megnézheted, mennyit változott az elmúlt 10 év folyamán: 

Sydney van den Bosch
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top