nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch táncol

Ilyen nehézségekkel küzd most Sydney van den Bosch

Az egykori szépségkirálynő a próbateremben próbál bizonyítani.

A válófélben lévő Sydney van den Bosch Ádám Csabával fog táncolni a Dancing with the Stars új évadában. A műsorvezető mindent megtesz majd a siker érdekében, sőt már most, a próbák alatt meglátszik, hogy minden lépést tökéletesre akar csiszolni. 

„Szegény Csaba, egyébként óriási mázlim van, mert nagyon türelmes. Nagyjából reggel nyolctól este nyolcig bombázom száz kérdéssel. De csak azért, hogy a legjobbat tudjam nyújtani. És amikor megmutogatja, hogy mit és hogyan csináljak, arra még tudok felhúzni egy lapot és még megkérdezni, hogy ‘de ezt a kezemet hogy tegyem, és az arcomat hogy fordítsam?’. Szóval összetett a dolog nagyon, és szeretnék tényleg jól teljesíteni” – nyilatkozta a sztár a Mokkában, majd azt is elmondta, mennyire hálás, hogy a sok próba ellenére sem neki, sem partnerének nincsenek egészségi gondjai.

„Lekopogom, hogy egyébként nincs izomlázam, és olyan büszke vagyok magamra. Most valamit vagy Csaba csinál jól, vagy pedig én tudok magamra nagyon odafigyelni, de jól vagyunk egészségügyileg. Ahhoz képest, hogy mennyire intenzíven táncolunk, hány óra munka van ebben, tök jól vagyunk. Úgyhogy lekopogom, szerencsém van” – tette hozzá a modell, akiről nemrég előkerült egy kép a 2013-as szépségkirálynő-választásról.

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top