nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch a válás okairól

Sydney van den Bosch a válásáról: „Rájöttem, hogy ezen már nem lehet javítani”

Sajnos már egy ideje érlelődött benne a gondolat.

A minap derült ki, hogy Sydney van den Bosch elválik férjétől, Egerszegi Tamás labdarúgótól. A TV2 Szerencsekerék vetélkedőjének háziasszonya és Tamás 7 éve alkottak egy párt, ebből 5 éve házasok. 

Sydney van den Bosch

Fotó: Trenka Attila

Pár hónapja kívülről még úgy tűnt, nincsenek problémáik, most kiderült, valójában régen érlelődött már a válás gondolata Sydney-ben. 

„Most már mondhatom, hogy jól vagyok. Azt gondolom, hogy ha valaki meghoz egy döntést, akkor abból nincs visszaút – kezdte a hot! magazinnak Sydney, aki nem most kezdte érezni, hogy valami nem működik köztük a férjével; sokat gondolkodott, amire eljutott oda, hogy meghozza a legnehezebb döntést, miszerint elválik. – Csak azt éreztem, hogy valami nem jó, és azon járt az eszem, hogyan lehetne megjavítani. De aztán rájöttem, hogy ezen már nem lehet javítani. Minden probléma esetén a megoldáson dolgozom, és ezen hiába dolgoztam.”

A modell nyáron még teljesen másként nyilatkozott házasságáról a Story magazinnak. 

Továbbra is a hosszú távú terveink között szerepel, hogy szülővé váljunk, de egyelőre mindketten a szakmai teendőinkre, egyéni céljainkra koncentrálunk, és úgy gondolom, nem is vagyunk még lekésve semmiről. Elég realista alkat vagyok, így szeretném a lehető legtöbb dolgot megteremteni a leendő gyermekünknek.

(via)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top