nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch idei magánéleti mélypontjai

Fájó veszteségek érték idén Sydney van den Boscht

Nehéz évet zár a Szerencsekerék háziasszonya.

Sydney van den Bosch karrierje szárnyalt a 2023-as évben, ám a magánéletéről mindez nem mondható el, hiszen túl van egy váláson, illetve szeretett édesapját is elvesztette. „Egy válást senki nem kíván, hiszen nem azért megyünk férjhez, hogy aztán szakítsunk. (…)  A válás ténye eltörpül az édesapám elvesztése mellett, amit jelenleg is próbálunk feldolgozni. Abban bízom, hogy ezt a sebet az idő múlása némileg begyógyítja” – vallotta be a Blikknek a Szerencsekerék szerencselánya.

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch a Dancing with the Stars-ban a táncpartnerével – Fotó: Sajtószoba

A történtek ellenére próbálja az élet napos oldalát nézni, meglátni a jót, aminek örülhet. Elmondása szerint még mindig hisz a házasságban és abban, hogy mindenkinek van egy párja, aki igazán illik hozzá. „Úgyhogy nyitottan állok a szerelemhez” – jelentette ki Sydney, aki a magánéletében és a munka területén is sokat vár a 2024-es évtől.

A Szerencsekerék háziasszonya még december elején megható sorokkal búcsúzott édesapjától a közösségi oldalán. „Elmúlt az ősz és vele együtt a valaha megélt legnehezebb ősz is. Azt mondják, majd az idő segít… Azt is mondják, hogy az ősz az elmúlásról szól, de egy percig nem számítottunk arra, hogy nekünk is búcsúzni kell… Hogy a legerősebb hármas szövetségünk darabjaira hullhat… Nem szeretnék búcsúzni és nem is fogok… a Papa az én szívemben csupán elutazott, talán nem is olyan messzire… Mi pedig vigyázni fogunk rá a Mamával messziről is” – írta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top