nlc.hu
Sztárok

Egerszegi Tamás a válás után

Máris továbblépett Sydney van den Bosch exférje

Már mással ismerkedik Egerszegi Tamás.

Hivatalosan is elvált egymástól Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás. A Szerencsekerék szerencselánya és a focista 7 év együttlét és 5, házasságban töltött év után döntöttek úgy, hogy külön folytatják. A Blikk információi szerint Egerszegi Tamás máris továbblépett, már mással ismerkedik.

Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás,

Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás válása a múlt év végén zajlott le – Fotók: (b): Sajtószoba // (j): Fotó: MTI / Illyés Tibor

A focistát az utóbbi időben többen látták egy, a közösségi felületeken ismert hölgy társaságában, aki egy népszerű szépségszalon és egy, Budapest belvárosában lévő ázsiai étterem alapító-tulajdonosa. Egerszegi a napokban az Insta-Storyjában egy szívecske kíséretében azt is megosztotta, hogy együtt volt koncerten a Zoé nevű hölggyel, de többen látták már őket Budapest utcáin kézen fogva sétálni. 

„Nem tagadom, hogy ismerkedünk” – nyilatkozta szűkszavúan a bulvárlapnak Egerszegi Tamás.

Sydney van den Bosch nem kívánt reagálni exférje alakuló új kapcsolatára.

„Csak azt éreztem, hogy valami nem jó, és azon járt az eszem, hogyan lehetne megjavítani. De aztán rájöttem, hogy ezen már nem lehet javítani” – indokolta korábban a válást a TV2 Szerencsekerék vetélkedőjének a háziasszonya, aki szerint a házasságuk zátonyra futását az okozta, hogy „elfejlődtek egymás mellett”, valamint túlságosan különböző személyiségek voltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top