nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch a válásukról

Már szét is költöztek a válófélben lévő Sydney van den Boschék

Kiderültek a válás okai.

Mint arról beszámoltunk, válik Sydney van den Bosch és férje, Egerszegi Tamás. Immár külön élnek, a focista már elköltözött a Szerencsekerék háziasszonyától. Mint a hot! magazin megtudta, Kozármislenybe szerződött, így a szétköltözés egyből megoldódott.

A TV2 sztárja arról is beszélt a lapnak, hogy nincs köztük harag, és a válás ellenére még lehet közös jövőjük. „Ha az ember szakításról beszél, akkor azt képzeli, hogy ott tányértörés, káromkodás, veszekedés zajlik. Itt ez nem volt. A legnehezebb úgy hozni meg egy döntést, hogy ülünk egymással szemben, szeretjük egymást, közös a múltunk, talán részben a jövőnk is a két kutyánk miatt – ez még nincs letisztázva –, és ki kell mondanunk olyan dolgokat, amiken nem tudunk változtatni” – mondta el.

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch belátta, nem működik a házasságuk – Fotó: Sajtószoba

A válásuk okairól a következőket árulta el Sydney van den Bosch, aki a Dancing with the Stars 4. évadában a táncparketten is bizonyíthat: „Elfejlődtünk egymás mellett. Két teljesen különböző ember vonzhatja egymást az elején, de a későbbiekben ez már sajnos nem működik.

A Szerencselány és a focista amúgy 7 éve alkottak egy párt, ebből 5 éve voltak házasok.

Sydney van den Bosch egyébként nyáron még teljesen másként nyilatkozott házasságáról: „Továbbra is a hosszú távú terveink között szerepel, hogy szülővé váljunk, de egyelőre mindketten a szakmai teendőinkre, egyéni céljainkra koncentrálunk”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top