nlc.hu
TV-sztárok

Sydney van den Bosch és férje különélése

Sydney van den Bosch bevallotta, egy ideig külön élt a férjétől

Szokták mondani, hogy egy házasságban is szükség van külön töltött időre. Úgy tűnik, hogy Sydney van den Bosch és a férje ezt nagyon komolyan vették.

Sydney van den Bosch magánélete folyton terítéken van, nemrég azért került a kommentelők kerereszttüzébe, mert elárulta, lehet, hogy jó ideig távol lesz a férjétől egy utazás miatt. Ugyanakkor most az is kiderült, hogy valójában a külön töltött idő nem újdonság számukra.

Sydney van den Bosch

Fotó: TV2

Sydney a Hot! magazinnak elárulta, hogy bár hét éve vannak együtt, sokáig nem egy fedél alatt éltek.

Hetedik éve vagyunk együtt, de sokáig külön éltünk – jó is volt végre összeköltözni a férjemmel! Sokkal aktívabb egy olyan típusú párkapcsolat, ahol a távolság dukál. De mivel mi pont ez a néni és bácsi vagyunk, akik szívesen olvasgatnak, tévéznek, ezért nekünk ez adja az igazi boldogságot. Azt éreztük, hogy megérkeztünk. Sok volt korábban az utazgatás, a szervezés – működött, de stresszes volt. Nekem ez az igazi biztonság és nyugalom

– tette hozzá az interjúban.

Mindezt a pandémiának köszönhetik, korábban, saját állítása szerint folyamatosan a világ két pontján éltek focista férjével, Egerszegi Tamással, de az volt az az időszak, ami összehozta őket.

Állítása szerint egyébként ők ketten olyanok, mint egy idős házaspár, akik rossz időszakba születtek. Sydney szerint mindig is az idősebbekkel értette meg magát a legegyszerűbben, de párja is olyan régimódi értékek szerint él, ami miatt a párosuk tökéletesen passzol egymáshoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top