nlc.hu
Sztárok
Sydney van den Bosch házasságát támadják a kommentelők

Durván betámadták Sydney van den Bosch házasságát

A kommentelők szerint a Szerencsekerék háziasszonya nem stabil kapcsolatban él.

Sydney van den Bosch magánélete folyamatosan téma a rajongók körében. Korábban felröppent a pletyka, hogy megromolhatott a házassága, ám a híresség többször is megcáfolta ezeket a híreszteléseket. Most azért került újra célkeresztbe, mert bejelentette, hogy a jövőben lehet, hogy egy hosszabb időre távol lesz a férjétől. A 2014-es Miss Earth Hungary azt nyilatkozta, hogy akár fél évre is elutazna az édesanyjával, erre a párja nem tudja elkísérni őket. A kommentelők egy része szerint nem lehet kifogás a közös utazásra a férfi munkája, hiszen 1-2 hétre biztosan tudják nélkülözni. 

Sydney van den Bosch

Fotó: Trenka Attila

„Na, de Tomi a harmadosztályban focizik. Azért nem veszik ennyire komolyan, ahogy ezt Sydney előadja. Télen és nyáron 3-3 hét minimum van. Az meg, hogy a levezetésről és a felkészülésről hiányozna pár-pár napot… Nem lenne belőle probléma. Sydney-t én kedvelem, de nekem furcsa, hogy így előadja, hogy a Tomi aktív sportoló, mintha külföldön játszana” – írta egy kommentelő, egy másik pedig arról írt, hogy sajnálja a férjet, biztos magányos lehet.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top