nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch esküvői ruhában

Válása bejelentése után esküvői ruhában pózol Sydney van den Bosch: „Van, ami nem változik”

„Imádom az esküvői ruhákat” – írta fotójához.

Pár napja jelentette be Sydney van den Bosch, hogy elválik férjétől, Egerszegi Tamás labdarúgótól. A Szerencsekerék háziasszonya és Tamás 5 év házasság után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. 

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch (Fotó: Trenka Attila)

Mint kiderült, Sydney-ben már egy ideje ért a döntés, éppen ezért már büszkén kijelentheti, jól van, ugyanis a nehezén már most túl vannak. „Most már mondhatom, hogy jól vagyok. Azt gondolom, hogy ha valaki meghoz egy döntést, akkor abból nincs visszaút. Csak azt éreztem, hogy valami nem jó, és azon járt az eszem, hogyan lehetne megjavítani. De aztán rájöttem, hogy ezen már nem lehet javítani. Minden probléma esetén a megoldáson dolgozom, és ezen hiába dolgoztam” – nyilatkozta pár napja a modell. 

Egerszegi Tamás a minap röviden kommentálta válásuknak a hírét: „Csak annyit tudok mondani, hogy bízom benne, békében tudunk elválni, nyugodt körülmények között. 

Mindeközben Sydney a Leya Couture esküvői ruhaszalon kampányában vett részt, melynek fotóit büszkén osztotta meg Instagram-oldalán. „Nem hiszek a véletlenekben, a sorsban talán annál inkább, annyi helyen gyűrűzött össze az életünk Leya Couture Weddingdress -sel, hogy nem volt kérdés, hogy igent mondok a felkérésükre. Ez a kedvenc képem és ruhám a kampányunkból… és imádom az esküvői ruhákat… mert van, ami nem változik” – írta a bejegyzésében Sydney. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top