nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch sérülése

DWTS: Súlyosan megsérült Sydney van den Bosch

A Dancing with the Stars-ban fellépő Sydney van den Bosch az egyik próbán részleges térdszalag szakadást szenvedett. Veszélyben a versenye.

Súlyos baleset érte a TV2 Szerencselányát, Sydney van den Bosch-t. A Dancing with the Stars egyik próbáján ugyanis részleges térdszalag szakadást szenvedett, az pedig – a Bors cikke szerint – erősen kérdéses, hogy fájdalomcsillapítókkal a parkettre tud-e lépni.

Az egyik táncpróbánk során szerencsétlenül léptem és kvázi kicsúszott alólam a lábam” – mesélte a modell, aki először csak azt hitte, hogy meghúzta a térdét, de a fájdalom csak erősödött.

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch Fotó: Trenka Attila

Kaptam fájdalomcsillapítókat, de sajnos benne van a pakliban, hogy további terhelésre a későbbiekben akár el is szakadhat. Bízom benne, hogy nem romlik a helyzet és folytathatjuk a versenyt” – reménykedik Sydney, aki azon van, hogy szombat este színpadra tudjon állni.

A DWTS korábbi évadaiban is előfordult már a sérülés, Metzker Vikinek és Pásztor Annának is a bordái sérültek meg a táncverseny során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top