nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch interjú

Sydney van den Bosch: „Nem egy tökéletesnek látszó, hamis képet akarok mutatni a világ felé”

Sydney van den Boschnak rengeteg terve van a jövőre nézve, ezek között az is szerepel, hogy hamarosan ismét érettségizik, hiszen szeretne továbbtanulni. Többek között erről, a férjéről, utazásokról, és szereplésről is mesélt az nlc.-nek.

Nemrég ismét különköltöztetek a férjeddel, hiszen ő vidéken focizik. Mennyire nehéz egy távkapcsolat, és miben változott – ha változott – házasként?

Nálunk ez nem újdonság vagy nehézség, hiszen már így ismertem meg Tomit. Gyakorlatilag a kezdetektől távkapcsolatban élünk. Mivel maximálisan megvan közöttünk a bizalom, így ez nálunk sosem jelentett problémát. Budapest a bázisunk, de mindig megteremtjük a második otthonunkat abban a városban, ahová éppen köti Tomit a munkája. Kétlaki életet élünk: ha Győrben vagyok, akkor maximálisan feleségként működöm, míg Budapesten én is a munkámra koncentrálok, hétköznap állandó rohanásban vagyok.

Nem gondoltál arra, hogy a férjed után mész? 

Jelenleg abszolút Budapesthez köt a munkám, persze vannak apróbb szegmensek, amiket távolról is meg tudok oldani, de többnyire megköveteli a személyes jelenlétet. Jelenleg ez így gördülékenyen működik, nyilván később egy gyermekkel valószínűleg újra kell terveznünk az életünk ezen részét.

Nagyon sokat utazol, ám most a lezárások miatt erre nem nagyon van lehetőséged. Megtervezted már a következő utazásodat? Merre veszed az irányt?

Most az elsődleges úti cél Spanyolország, hiszen apukám július óta ideiglenesen ott él a nővérével. Jobbnak láttuk, ha egy nyugodt, elzárt részen vészeli át a pandémiát, de nagyon várjuk, hogy hazahozhassuk, hiszen nyár óta nem láttuk egymást. Emellett régi vágyam egy sarkköri túra, mivel az egyik barátnőm ott dolgozik szánhúzóként. És még egy kongói misszió is tervben van Kárpáti Rebeka barátnőmmel.

A Farm VIP által sokan megismertek. Mennyiben változtatta meg ez a közösségi oldaladat?

A televízió által egy olyan réteghez is el tud jutni az ember, amelyhez korábban kevésbé. Nekem is lettek új követőim, de a követői bázisom, az úgynevezett keménymag nem változott.

farm vip sydney

Sydney van den Bosch (Fotó: TV2)

Fontosnak tartod, hogy a közösségi oldaladon edukációs posztokat is közzétegyél? Elvégre nagyon sok fiatal követ.

Úgy gondolom, hogy közszereplőként kutya kötelességünk hangot adni a véleményünknek még akkor is, ha az olykor konfrontálódással jár.  Szeretek állást foglalni, legyen szó akár az internetes bántalmazásról vagy éppen a testképzavarról, ami legutóbb az én oldalamon is nagy port kavart. Felháborodást keltett egy fotó, amin büszkén, retusálás nélkül vállaltam a testem apróbb hibáit. Igenis fontosnak tartom, hogy nők és fiatalok ezrei, akik akár engem is követnek, ne egy tökéletesnek látszó, hamis képet kapjanak a közösségi médián keresztül.

Szerepelnél még a képernyőn? Ha igen, milyen műsor jelentene számodra kihívást?

Minden olyan műsor kihívást jelentene, ahol a sport vagy a fizikai erőnlét lenne fókuszban. Egyébként abszolút nyitott vagyok arra, hogy tévéműsorban szerepeljek, ha testhezállónak érzem a felkérést. Mivel hosszú évekig táncoltam és tanítottam is gyerekeket, így egy ilyen típusú műsor nagy álmom lenne.

A pároddal együtt szerepelnél valamilyen műsorban?

Nem tartom kizártnak, és voltak már megkeresések, de Tomi alapvetően nem egy szereplős alkat.

Tudatos, hogy viszonylag kevés közös képet osztasz meg a férjeddel? 

Éppen az előbb említettek miatt. Tomi nem egy extrovertált személyiség, emellett nem vagyok híve annak, hogy a közösségi médiában éljük a magánéletünket. Szívesen osztok meg a követőimmel egy-egy közös pillanatot, ha Tominak sincs ellenére, illetve gyakran engedek bepillantást az életem egyéb részleteibe, de családi fronton igyekszem húzni egy határt.

Miért döntöttél úgy, hogy újra érettségizel?

Szeretnék egyetemre jelentkezni, ehhez viszont ma már elengedhetetlen, hogy legyen legalább egy emelt szintű érettségim. Angolból érettségizek majd.

Melyik egyetemre, milyen szakra készülsz?

Kereskedelem és marketing vagy kommunikáció és média szakra készülök.  Több egyetem is szóban forog, majd alakul, hogy végül melyik lesz a befutó.

Fontosnak tartod, hogy valakinek legyen diplomája?

Nem tartom elengedhetetlennek, de szeretném, ha a marketing és a média területén szerzett tudásom nem csupán tapasztalatokra és autodidakta alapokra épülne. Gyakran tartok előadásokat is, ahol úgy gondolom, hogy ezáltal még hitelesebbé válhatok. Emellett tudom, hogy nagymamámnak nagyon fontos a diploma, így ezzel neki is szeretnék ezzel bizonyítani.

Szerinted a diploma nélkül is lehet boldogulni, vagy az egzisztencia miatt jó, ha van egy „szakmád”?

Sokan diploma nélkül is komoly szaktudással, tapasztalatokkal bírnak, amikre tudnak alapozni, és nem érzik a szükségét a hivatalos végzettség megszerzésének, vagy akár sokkal jobban boldogulnak egy szakma elsajátításával, mint egy diplomával. Mindenkinek a saját útját kell megtalálnia, a mai világban azonban bizonyos pozíciók szerintem megkövetelik a diplomát.

sydney van den bosch
Megnézem
Összes kép (4)

Sztárinterjúk az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top