nlc.hu
Sztárok

Farm VIP: kiesett Terecskei Rita és Sydney van den Bosch

Egyszerre ketten is búcsúztak a Farm VIP-ben

Már csak négyen harcolnak a főnyereményért.

A Farm VIP szerdai adásában megismételték a csalás miatt sztornózott keddi párbajt. Terecskei Rita és Vasvári Vivien újabb összecsapásában a feladat ugyanaz maradt: meg kell számolniuk a tálkáikban lévő babot, kukoricát és borsót, a kapott számok behelyettesítésével pedig végre kell hajtaniuk a kijelölt műveletet. Aki előbb bemondta a helyes végeredményt, az maradhatott a Farmon.

Terecskei Rita

Terecskei Rita maradt alul a párbajban (Fotó: TV2)

Első körben mindketten elszámolták a babot és a borsót. Végül Vasvári Vivien mondta be a helyes megoldást, így Terecskei Ritának kellett távoznia. Az énekesnő nem volt emiatt kiakadva. Elmondása szerint úgy van vele, hogy ennek így kellett lennie, de legalább a lelke nyugodt. „Szerintem én itt megtettem azt, ami tőlem telhető, illetve megtettem azt, ami én vagyok” – összegezte a Farmon töltött napjait.

A még versenyben lévőknek aznap újabb játékban – „A tyúk vagy a tojás”-ban – kellett összemérni az erejüket, és akinek utoljára sikerül bezsákolni a 3 tojást, az kiesik. Az ügyességi feladat Sydney van den Boschon fogott ki, így a szépségkirálynő-focistafeleség számára véget ért a Farm.

sydney

Eddig tartott a játék Sydney van den Boschnak (Fotó: TV2)

Már csak Horváth Éva, Vasvári Vivien, Novák Zalán és Kucsera Gábor van versenyben a főnyereményért.

Kiemelt kép: Tv2

Olvass még a Farm VIP versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top