nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch a magánéletéről

Sydney van den Bosch: „Tudták, hogy egy porcikám sem kívánta, hogy focista legyen a férjem”

A szépségkirálynő soha nem gondolta volna, hogy egyszer focistafeleség lesz, de most már el sem tudná képzelni az életét másképp. Sydney az nlc-nek mesélt a mindennapjairól, a gyerekvállalásról és arról, hogy mennyire fontosak számára a szülei.

Hogyan érezted magad a FarmVIP-ban? Nem bántad meg, hogy elvállaltad a műsort?

Egyáltalán nem, életem nagy kalandja volt. Bár hozzáteszem teljesen távol áll tőlem ez a világ, sosem voltam ezelőtt tanyán, nem tudtam, mi vár majd rám, amikor igent mondtam. Nagyon élveztem egyébként minden napot, olyan barátságokat kötöttem, amire nem számítottam. A legdurvább nap szerintem a birkanyírás volt. Azt soha nem felejtem el, amíg élek. Egész embert kívánt, mind fizikailag, mind lelkileg. Hiszen nehezek voltak a birkák és nagyon büdösek, koszosak. De ez a munka ezzel jár. Nem panaszkodtam egy percet sem, tettem a dolgomat.

Ilyen karakán csaj vagy a hétköznapokban is?

Egyke lány vagyok, a szüleim ezért is tanítottak arra, hogy mindent meg tudok egyedül is csinálni. Apukám mondogatta kislány koromban, hogy „mindenhez érteni fogsz, mert benned van a képesség”. De az anyukám és a nagymamám is nagyon erős nő, volt kitől tanulnom.

A családod akkor mindennél fontosabb neked, ugye?

Abszolút. Mivel nem volt testvérem, ezért a mi hármasunk anyukámmal és apukámmal szétszakíthatatlan. Nem is hiányzott mellőlem senki, élveztem, hogy én voltam mindig a középpontban. Persze az élet hozott nekem már fogadott testvéreket. Kárpáti Rebeka olyan barátnőm, akivel már tíz éve testvéri a kapcsolatom. Sokszor hívom őt a kishúgomnak.

Megnézem
Összes kép (3)

Sokban hasonlítotok egymásra Rebekával.

Igen. Ha együtt vagyunk be sem áll a szánk. Hasonló a mentalitásunk, könnyen megértjük egymást. Az élet pedig úgy hozta, hogy Rebeka szerelme a férjem egyik legjobb barátja, szóval most még egy közös pont lett az életünkben, ami szerintem nem véletlen.

Kárpáti Rebekával együtt jelentkeztetek annak idején a Magyarország Szépe versenyre is.

Igen. Bár nem az első évben nyertem, hanem a következőben. Nem szoktam feladni a dolgokat, ezért is jelentkeztem újra. Az első versenyt félvállról vettem és hatalmas pofon volt, hogy nem vihettem haza koronát. Ezért is döntöttem úgy, hogy újra indulok. És akkor már nagyon készültem minden pillanatra, nagyon örültem, hogy 2014-ben én lehettem Miss Earth Hungary, így én képviselhettem hazánkat a Fülöp szigeteken.

Nyertes típus vagy?

Szerintem igen. Addig megyek, amíg el nem érem a céljaimat, az álmaimat. Sokszor lehengerlek embereket a stílusommal, és szerintem sokszor sok is vagyok. De ez vagyok én. Próbálok mindig pozitívan gondolkodni és úgy élni az életemet, hogy boldog legyek.

Apukád holland származású, tud magyarul?

Nem, sajnos, vele kiskorom óta angolul beszélek, de ezt már megszoktuk. Amikor megszülettem, akkor három nyelvet hallottam, apukám hollandul, anyukám magyarul, ők pedig ketten angolul beszéltek. Ebből azonban problémáim adódtak, az óvodában nem értették milyen nyelven is beszélek, mert mixeltem mindent. Akkor tértek át a szüleim arra, hogy legyen akkor két nyelv a családban, a magyar és az angol.

Megnézem
Összes kép (3)

Mit szóltak a szüleid, hogy focistafeleség lettél?

Meglepődtek, de nem szóltak bele. Nekik az a lényeg, hogy én boldog legyek.

Miért lepődtek meg?

Mert tudták, hogy egy porcikám sem kívánta, hogy focista legyen a férjem. Rettegtem attól, hogy focistafeleség legyek, aztán minden borult, amikor megismertem Egerszegi Tamást. Ő egy alázatra törekvő sportoló, akire nagyon büszke vagyok. Mellette megtaláltam a biztonságot, a boldogságot, fülig szerelmesek vagyunk, reméljük, a mi házasságunk tényleg egy életre szól majd.

Két éve házasodtatok, mikor szeretnétek gyereket?

Szerintem két éven belül. Most már lassan napirenden lesz ez is. Van már egy szőrös gyerekünk, Lionel, egy szibériai szánhúzó kutyus, ez már tulajdonképpen az első lépés a gyerekvállalás felé.

Ha már Szibériánál tartunk. Szereted a telet?

Igen, tipikus téli lány vagyok. Van egy nagy álmom is, amit még a gyerekvállalás előtt szeretnék megvalósítani. Egy sarkköri túrát tervezek, nagyon érdekel a hideg éghajlati öv, szeretném látni a saját szememmel. Idén februárra terveztem ezt az utamat, egy barátnőmet látogattam volna meg, aki kutyás szánhúzóként dolgozik, de a koronavírus miatt ez eltolódott. Persze ami késik, az nem múlik. Szeretnék elutazni hozzá jövőre és bepótolni az elmaradt utazást.

Mivel foglalkozol a mindennapokban, amikor nem modellkedsz?

A szépségipar mellett a marketing az az irány, ami mindig is érdekelt. Marketingelőadásokat tartok és cégeknek készítek elő marketingstratégiákat. De ahhoz, hogy még jobb legyek, szeretnék tanulni is, újrakezdem az egyetemet februártól, hogy képezzem magam.

Sydney és kutyája, Lio (Fotó: Sydney van den Bosch)

Sydney és kutyája, Lio (Fotó: Sydney van den Bosch)

Mennyit foglalkozol a szépségápolással? Hogy állsz az öregedéssel?

Nem félek az öregedéstől. Világéletemben azt kaptam meg, hogy könnyű nekem, hogy fiatal vagyok és szép. Illetve amiatt, hogy alacsony vagyok a mai napig elkérik a személyimet a boltban, mert azt hiszik még nem múltam el tizennyolc éves. Várom az öregkort, hogy ne a kislányt lássák bennem az emberek. Egyáltalán nem félek a ráncoktól, nekem az anyukám és a nagymamám is gyönyörű. Sokszor járok egyébként smink nélkül, és a FarmVIP-nak azért is örültem, mert megmutathattam, hogy huszonöt évesen is szép a bőröm festék nélkül is. A természetes alapanyagú krémeket szeretem és azokat is használom.

Jársz edzeni? Mivel tartod formában magad?

Egyelőre semmit nem edzek, a sportoló férjem megteszi ezt helyettem is. (nevet) Viccet félretéve, nagyon jó a genetikám, nem volt eddig szükségem sem komolyabb alakformálásra, sem diétára. Szerencsés vagyok, mert azt ehetem, amit szeretek, nem kell fogyókúráznom. Szeretek is jókat enni. Édesszájú vagyok, ezért sokszor eszem csokit is. De nyilván, majd a gyerekvállalás után nekem is el kell kezdenem valamit, de addig még ráérek.

Még olvasnál interjúkat?:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top