nlc.hu
Sztárok

Sydney Van Den Bosch a Farm VIP-ben

Sydney Van Den Bosch elárulta: ebben rejlik majd az erőssége a Farm VIP-ben

A 2014-es Miss Earth Hungary úgy érzi, halmozottan hátrányos helyzetből indul.

Ma este elstartol a Farm VIP, többek között Sydney Van Den Bosch-sal. A 2014-es Miss Earth Hungary elárulta, hogyan fog hozzáállni a nem mindennapi feladatokhoz a kalandreality-ben.

Sydney Van Den Bosch

Sydney Van Den Bosch állítja: nem tudnak olyat kérni tőle a Farm VIP-ben, amitől elrettenne – Fotó: TV2

Abban leszek jó, azt gondolom, hogy nem tudnak olyan feladat elé állítani, amit ne tennék meg. Gondolok itt arra, hogy ha disznóólat kell takarítani, akkor ki fogom takarítani; hogy ha lovat kell lecsutakolni, akkor lovat fogok csutakolni; hogy ha tehenet kell fejni, akkor tehenet fogok fejni. Egy nagy szerencsém van: nagyon szeretem az állatokat. A gabona-, növénytermesztéssel azonban más a kapcsolatom, ezekben nem vagyok túl jó” – vallotta be a Tények Plusz riportjában.

A plasztikai műtételen is átesett Sydney Van Den Bosch azt is elmondta, hogy bizony van kötődése a falusi élethez: a nagyszülei Ajkán élnek, ott töltött nyaranta több időt. Volt veteményes kertjük, a dédpapájának pedig állatai is voltak.

A 24 éves modell számára a műsorral kapcsolatban a legnagyobb kihívás a komfortzónájából való kilépés. Sőt azt is elárulta, hogy úgy érzi, halmozottan hátrányos helyzetből indul a szépségkirálynőkre és a focistafeleségekre vonatkozó sztereotípiák miatt.

Olvass még a Farm VIP szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top