nlc.hu
Sztárok

Bay Éva a Farm VIP-ről

Bay Éva a Farm VIP-ről: „Voltak mélypontjaim”

Bay Éva rangidős a Farm VIP szereplői között, de ez egy percig sem jelentett problémát.

Talán sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy Bay Éva is szerepel a vasárnap startoló Farm VIP-ben, hiszen – a bejátszások alapján – azért lesznek nagyon kemény feladatok a verseny során. Az egykori műsorvezető nagyon szépen helyt állt a fiatalok között, mindenben támogatta őket, gondoskodott róluk.

„Ez egy teljesen új élmény volt, de nagyon élveztem. Nem is tudom, hogy kerültem oda. A Masterchef VIP alatt jóban lettem a szerkesztőkkel, azóta is beszélünk. Egyszer csak megcsörrent a telefonom, kérték, hogy menjek be a TV2-be dumálni, amikor ott voltam, nem is realizáltam, hogy egy castingra hívtak. Aztán pár nappal később telefonáltak, hogy bekerültem a műsorba, és bevallom, eléggé meg is lepődtem rajta” – emlékezett vissza a nemrégiben 20 kilótól megszabaduló Bay Éva.

farm vip piroscsapat

A Farm VIP piros csapata (Fotó: TV2)

A tévés korban kilóg a sorból a versenyzők közül, de ez egy percig sem volt akadály. „Sokkal idősebb vagyok, mint a többi szereplő, ezért én voltam mindenki anyukája, mamája, dédije. Én lettem a tyúkanyó, aki vigyázott rájuk, és próbáltam gondoskodni róluk. Nagyon élveztem, hihetetlenül különleges volt a helyszín is. Azóta sem aludtam olyan jól, mint akkor. Nem volt telefon, semmilyen nehezítő körülmény, és hát a feladatok során eléggé el is fáradtam” – mesélte az nlc-nek Éva, aki imád a fiatalok társaságában lenni.

„Egyből egy hullámhosszra kerültem a csapattársakkal, kifejezetten jól éreztem magam velük. A fiatalok lendülete segített nekem is mindenben. Szeretem a szépségüket, az ügyességüket, a lelkesedésüket, és mindent, ami a fiatalsággal együtt jár. Húztak engem magukkal, amiért utólag is hálás vagyok.”

Fizikálisan eléggé megterhelő volt a műsor, ám Bay Évának ez sem jelentett gondot. „Voltak durva feladatok, de azért valahogy megoldottuk. Attilával egymást segítettük. (…) Volt mélypontom, mint mindenkinek. Talán kettőt tudok kiemelni, de egyelőre részleteket nem árulhatok el. A legrosszabb az volt számomra, hogy nem volt csapvíz, persze, lavórban lehetett tisztálkodni, de az azért nem olyan, mint egy zuhany.”

Olvass még a Farm VIP-ről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top