Sztárok

Bay Éva 18 kilós fogyása fürdőruhában még látványosabb: “Nőktől kapom a legtöbb dicséretet”

Amióta Bay Éva úgy döntött, hogy diétázni kezd és sikerrel vette az akadályokat, rengeteg bókot kap nap, mint nap. A tévés most fürdőruhában is megmutatta, milyen bomba formában van.

A tévés életvidámsága a mosolygós hangján is átjön, aki egyszer hallotta őt beszélni, biztosan nem téveszti össze senkivel. 

Íme Bay Éva egy korábbi adásban: 

A Magyar Televízió egykori bemondónőjéről mostanában azért hallunk ismét gyakrabban, mert látványos fogyása sokakat inspirált a szűkebb és tágabb környezetében egyaránt.

“Tavaly nyáron egy forgatáson kaptam egy gyógynövénykeveréket, aminek köszönhetően leadtam 18 kilót, pedig azt gondoltam, ez már soha nem fog megtörténni! Egészen beletörődtem, hogy plusz kilókkal élek, de ez az egyik legjobb dolog ami jöhetett, hiszen azóta még energikusabb lettem, már ha létezik ilyen. Ráadásul a túlsúly mint tudjuk nem csak esztétikai kérdés. Ezért is jobb a vékony élet, nem csak csinosabb, de ellenállóbb is lettem, a húsz évvel ezelőtti ruháim pedig újra jók lettek” – mesélte nemrégiben az nlc-nek Bay Éva egy hosszú interjú során. 

Bay Éva a fogyókúra előtt: 

Bay Éva a MasterChef VIP szereplője volt 2018-ban

Bay Éva a MasterChef VIP szereplője volt 2018-ban (Fotó: Sajtószoba)

Mint most kiderült, Éva körül valóban felpezsdült az élet, és szívesen osztja meg a tapasztalatait másokkal. 

“Olyan régi kollégák tárcsázták fel a számomat, akikre nem is számítottam, mindenki a módszerekről érdeklődik. Igyekszem nekik segíteni, hiszen látom, hogy nekem milyen szuper irányt vett az életem, mióta elkezdtem szedni a gyógynövényeket, és éhezés nélkül mentek le rólam a kilók! Főleg nők keresnek meg, tőlük kapom a legtöbb dicséretet, de azért akad egy-két férfi is, aki veszi a bátorságot. Vannak lelkes próbálkozók, de nem nagyon mernek nyíltan udvarolni, hiszen mindenki tudja, hogy ezer éve férjnél vagyok.”

Nemrég egy fotózásra is igent mondott a tévés, és remekül érezte magát a kamera előtt, ahogy az a képeken is látszik.

“Rengeteg levelet kapok rajongóktól, akik dicsérnek, hogy milyen jó formában vagyok, milyen inspiráló számukra, hogy megmutattam, ennyi idősen sem kell elhagynunk magunkat, igenis le lehet fogyni, és lehet jól kinézni. Az emberek az utcán odaintegenek, odakiáltják, hogy milyen csinos vagyok, ez szuper érzés!”

A 67 éves Bay Éva fürdőruhára vetkőzött, látványos a 18 kilós fogyása: 

Bay Éva a férje miatt kezdett fogyókúrázni, 18 kilót fogyott
Megnézem
Összes kép (4)

Sztárok, akiknek sikeres volt a fogyókúrája: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top