Sztárok

Bay Éva jól megszívatta Mádai Viviéket

Már élesedik a küzdelem a MasterChef VIP-ben, így a versenyzők minden lehetőséget megragadnak, hogy kiszúrjanak a másikkal. Most Bay Éván volt a sor, aki eléggé kibabrált Mádai Viviék csapatával.

A végéhez közeledik a MasterChef VIP versenye, már csak a legjobbak maradtak a nagy számú mezőnyből. A tegnapi napon a nemzetek konyhája volt a felhozatal, a csapatoknak azt kellett kiválasztaniuk, hogy melyik ország ételeit főznék meg. Mivel korábban Bay Éva és társai diadalmaskodtak, így ők döntöttek először, de csak ezután következett a fekete leves. Azt is ők választották ki, hogy a másik csapat miből főzzön, így végül a legnehezebbet, a francia konyhát ítélték nekik, ami nem annyira tetszett Molnár Tamásnak, Mádai Vivinek és Pásztor Annának

Ördög Nóra meghúzta a váratlant és elárulta, hogy a zöldek választanak a sárgáknak dobozt. Végül Bay Éván volt a sor, hogy elárulja, hogy döntöttek. Mondanunk sem kell, nem örültek az eredménynek, az érzelmeik pedig az arcukra is kiültek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top