nlc.hu
Sztárok

Vásáry André a Farm VIP-ben

Vásáry Andréból az éhség előhozhatja az állatot

A 38 éves énekes még nem igazán tudja, mi lehet az ő erőssége a farmon a TV2 kalandreality-jében.

November 15-én startol a Farm VIP, amelyben a hajbeültetésen átesett Vásáry André is bizonyítani akarja rátermettségét dacolva a nomád életkörülményekkel. 

Vásáry André

Vásáry André gyorsan hozzászokott a trágyaszaghoz – Fotó: TV2

Városi gyerek vagyok, Debrecenben születtem. A rokonságban sem volt ilyen vidéki jellegű környezet, úgyhogy ez nekem egy teljes újdonság, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Önmagamtól nem kerültem volna egy ilyen szituációba, hogy tehenet fejjek vagy növényt kapáljak, de nagyon kíváncsi vagyok rá. Az állatokkal szerintem nem lesz probléma, nagy állatbarát vagyok. Kíváncsi vagyok, milyen más tevékenységekben lehetek még jó. Fogalmam sincs, mivel tudom erősíteni a csapatot, a kihívások elől azonban nem fogok elszaladni” – vallotta be a 2016-os Sztárban sztár-ban is versenyző, 38 éves énekes, akinek leginkább a fürdőszoba fog hiányozni.

A 2009-es Csillag Születik sztárja elárulta: lehet, hogy az éhség kihoz belőle egy másik Andrét vagy az állatot. “Remélem, nem fogok őrjöngeni már a második nap” – tette hozzá.

Olvass még a Farm VIP szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top