Sztárok

Szépségkirálynő-after – Magyarország szépe betekintést nyert a celeblétbe

Megválasztották Magyarország 2014-es <a href="https://nlc.hu/ezvan/20140721/szepsegverseny-magyarorszag-szepe-valasztas/" target="_blank"> "magas, vékony, de nem túl emancipált" </a> szépségkirálynőjét és két udvarhölgyét. Kulcsár Edina Miss World Hungary mellett Katona Gitta és Van den Bosch Sydney fejére került korona. A verseny után természetesen a jól megérdemelt afterparti sem maradhatott el.

Az óbudai étterembe begördülő első kocsiban azonban még nem ők, hanem a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője és a verseny egyik zsűritagja, Sarka Kata, férje, Hajdú Péter, és az est háziasszonya, Osvárt Andrea ültek. A kocsiból kiszállva Kata maga volt a megtestesült nyugalom, nyilván óriási kő esett le a szívéről, hiszen hónapok óta szervezte a közszolgálati tévére került versenyt.

A várakozásban már minden fotós pattanásig feszült idegekkel állt, hogy végre kattinthassa az első fotókat a szépségekről. Röpke negyedórás téblábolás után be is gördült a hófehér luxusverda, és ahogy annak lennie kell, a három szépség királynőt megillető fogadtatásban részesült. Marcona biztonsági őrök gyűrűjében lépett a kiterített vörös szőnyegre először Sydney, majd Gitta, végül pedig mind közül a legszebb: Edina.

Megnézem
Összes kép (1)

“Én már kiskora óta vittem őt szépségversenyekre, illetve szerettem volna, ha a modellszakmában dolgozik”

A lányok mindenesetre tényleg szépek voltak, a fotósfal előtti pózolást pedig már most tökélyre fejlesztették. Kulcsár Edinát párja mellett (bocs’, fiúk!) édesanyja, Krisztina, és a dédimama is elkísérte. Előbbi felszabadultabban, utóbbi kissé megilletődve, de annál büszkébben figyelte a körülöttük, de leginkább kis unokája körül zajló felhajtást.

Fotó: Ruff István
Fotó: Ruff István

“Elmondhatatlanul boldog vagyok, nagyon sokat készült erre a versenyre. Nemcsak a külseje miatt nyert, hanem mert elmondhatatlanul bájos, kedves, odaadó, csupa szív ember. Elsősorban a zsűrinek szeretném megköszönni, hogy rá adták a voksukat, és bíznak benne annyira, hogy méltóképp fogja képviselni Magyarországot. Én már kiskora óta vittem őt szépségversenyekre, illetve szerettem volna, ha a modellszakmában dolgozik. Most beért. Nagyon büszke vagyok rá!” – árulta el lányáról a büszke anyuka. Az újságírók és fotósok mellett nem ő volt az egyetlen, aki egész este Edina körül sürgött-forgott. Barátja, Máté is büszkén pózolt fotósunknak a koronás királynővel. “Nagyon büszke vagyok rá! Eddig is tudtam, hogy az enyém Magyarország legszebb lánya, de most már hivatalos papírom is van róla!”

Fotó: Ruff István
Fotó: Ruff István

A szépségkirálynőknél csak Szabó Zsófi okozott nagyobb feltűnést, aki ugyan szeretett volna megbújni a szórakozóhely egyik sötét zugában, ám a fotósok gyorsan lecsaptak rá: szinte minden lépését a fotóapparát kattanása követte, legalábbis éjfélig, mivel a sajtó munkatársai számára csak addig tartott a buli.

Nem ő volt az egyetlen a Hajdú–Sarka házaspár baráti köréből, aki tiszteletét tette a bulin. Galériánkat végiglapozva megnézheted, kik jöttek még el, hogy bulizzanak egy jót a szépségkirálynőkkel.

Megnézem
Összes kép (1)

Kulcsár Edinának ez volt az utolsó esélye a győzelemre. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top