nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch új párja

Válása után újra szerelmes Sydney van den Bosch, ő az új párja

Kiderült, ki rabolta el a Szerencselány szívét.

A sok nehézség után ismét rátalált a boldogság Sydney van den Boschra. Válása után a Szerencsekerék háziasszonya egy ideig magára koncentrált, a szerelem pedig váratlanul köszöntött be az életébe pár hónappal ezelőtt a teniszedzőként dolgozó Kaszás Benjámin személyében – írja a Blikk.

Sydney van den Bosch

Tavalyi válása után újra boldog Sydney van den Bosch – Fotó: Sajtószoba

A férfi – aki korábban a Budai Tenisz Centrum egyik vezetője is volt – Sydney támasza volt akkor is, mikor nemrég elvesztette az édesapját

Az egykori szépségkirálynő elismerte a bulvárlapnak, hogy valóban új párja van: „Valóban van egy férfi az életemben, aki (…) a borús hónapok után ismét boldogságot hozott a mindennapjaimba.”

A Blikk értesülései szerint a szerelmesek Budapesten, az I. kerület egyik közkedvelt edzőtermében ismerkedtek meg, ahol rögtön szimpatikusak voltak egymásnak.

Sydney van den Bosch amúgy tavaly szeptemberben jelentette be, hogy 7 év együttlét és 5 év házasság után különválnak útjaik Egerszegi Tamás labdarúgóval. Nemrég hivatalosan is kimondták a válást, sőt az exférje is továbblépett a válás után

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top