nlc.hu
Sztárok

Eljegyezték Sydney van den Boscht

Új párja már el is jegyezte Sydney van den Boscht: „Megkérdezte tőlem, leélném-e vele az életemet”

Először mutatott közös fotót a párjával.

Eljegyezték Sydney van den Boscht. Az örömhírről a közösségi oldalán számolt be a 28 éves modell-szépségkirálynő-influenszer-a Szerencsekerék Szerencselánya, ám korántsem megszokott módon. Először posztolt közös fotót a párjával – eddig ugyanis csak hátulról mutatta meg a férfit -, melyhez a következőt írta: “Ő Benjamin, a vőlegényem”.

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch a Szerencsekerékben – Forrás: TV2 / Szerencsekerék – videó

A Glamournak adott interjúban azonban részletesen mesélt a lánykérés körülményeiről Sydney van den Bosch, aki tavaly ősszel jelentette be, hogy válik: “Balin nyaraltunk, Beni velem ellentétben rendkívül sportcentrikus. Rengeteget túráztunk. (…) Az egyik alkalommal kitaláltuk, hogy felmászunk az egyik vulkán tetejére. Hajnali háromkor vágtunk neki, végigküzdöttem az utat, nagyon elfáradtam, egy ponton próbáltam volna Benit rábeszélni, hogy forduljunk vissza. Ő végig csak azt hajtogatta: „csak a szíved vigyen tovább.” Akkor még nem értettem, miért mondogatta ezt, alig kaptam levegőt, annyira fáradt voltam. És akkor felértünk a vulkán tetejére, a gyönyörű napfelkelte tárult elénk, varázslatos volt, ahogy ott a világ tetején hirtelen megkérdezte tőlem, leélném-e vele az életemet“.

Kedveséről elárulta, váratlanul jött az életébe, neki köszönheti, hogy újra boldog: “Beni akkor érkezett az életembe, amikor egyáltalán nem számítottam rá. Volt bennem félsz, aggódás, milyen lesz újra fejest ugrani egy új kapcsolatba, de a szerelembe vetett hitem meggyőzött, hagytam, hogy megtörténjen”. Hangsúlyozta, a volt házasságával kapcsolatban pontosan tudja, hol és mit rontottak el, és most még jobban figyel arra, hogy ne kövesse el ugyanazokat a hibákat.

A Szerencselány vőlegénye az egykori teniszező, jelenleg teniszedző, Kaszás Benjámin.

Amúgy Sydney van den Bosch exférje, Egerszegi Tamás is továbblépett: a focistát az utóbbi időben többen látták egy, a közösségi felületeken ismert hölgy társaságában, aki egy népszerű szépségszalon és egy, Budapest belvárosában lévő ázsiai étterem alapító-tulajdonosa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top