nlc.hu
Sztárok

Young G és párja a házassági válságukról

Megszólaltak az állítólagos házassági válságukról Young G Béciék

Öt és fél éve alkotnak egy párt, a kapcsolatuk mostanáig rengeteg nehézséget kibírt már.

Mint arról beszámoltunk, válságba kerülhetett Young G Béci (Rácz Béla) és Mészáros Norina házassága. Mindketten sejtelmes üzeneteket osztottak meg a közösségi oldalukon. Követőik közül többen amiatt aggódtak, hogy szakítás állhat a bejegyzések hátterében. A Blikk megkeresésére azonban mindketten tisztázták, mi igaz abból, hogy a házasságuk hullámvölgybe került. 

Young G Béci bevallotta a bulvárlapnak, hogy már bánja a nagy nyilvánosság előtti kifakadását. „Egyelőre tök jól vagyok, nem akarom bolygatni az ügyet, mert igazából ez a kettőnk dolga Norinával” – nyilatkozta a rapper.

Norina és Béci,

Házassági válságtól féltik a rajongók Young G Bécit és Mészáros Norinát – Fotó: Sajtóklub

Felesége, Norina is megerősítette a bulvárlapnak, hogy nem vetettek véget a kapcsolatuknak, bár nem érti, miért kellett a férjének kiteregetni a problémáikat.

Egy közeli barát elárulta a Blikknek, hogy a házaspár elég sokat veszekszik, ilyenkor kiadják magukból a feszültséget, aztán kibékülnek. Most is ez történhetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top