nlc.hu
Sztárok

Young G felesége betegségéről

Őszintén vallott Young G a felesége betegségéről: „Volt, hogy csak az alkohol rabja voltam”

Nagyon megviselte Young G-t ez az időszak, sokszor nyúlt a pohárhoz.

Young G kedvesének, Mészáros  Norinának már a várandóssága alatt találtak daganatot a méhszáján. Több operáción is át kellett esnie, miután pedig a kislányuk megszületett, a méhét is el kellett távolítani. Erről az időszakról vallott most a rapper Palik Lászlónak a Futtában című műsorban.

Mint mondta, a feleségével mindig úgy igyekeznek gondolkozni, hogyha nehézség éri őket, az valamilyen tanulási folyamat, azonban amikor Mészáros betegsége kiderült, a rapper elgondolkodott azon, akar-e még egyáltalán tanulni – idézi a 24.hu.

A férfi azt is elárulta, hogy amikor Norina kórházban volt, voltak olyan éjszakái, hogy az alkohol rabja volt, és csak otthon ült magányosan.

Norina műtétje sikeres volt, a Nyerő Páros idei évadában már együtt szerepelhetett a rapperrel, igaz, nemrég kiestek. Young G a műsorban azt is elárulta, hogy nemrég megérkeztek a felesége rákszűrési eredményei, és nagy örömükre mindent rendben találtak. A rapper jelenleg azon dolgozik, hogy újra beindítsa a zenei karrierjét: albumot készít, és szeretne visszatérni a koncertezéshez is, mivel azzal a betegség idején nem foglalkozott, úgy érezte, nem lenne képes mosolyogva szórakoztatni a közönségét.

Young G Béci és Mészáros Norina

Young G Béci és Mészáros Norina is csatlakozott a Nyerő Pároshoz (Fotó: RTL Magyarország/Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top