nlc.hu
Család

Young G és Mészáros Norina válnak?

Válságba kerülhetett Young G Béci házassága: „Ennyi volt, egyedül maradtam”

Sejtelmes üzeneteket osztottak meg.

Young G Béci és Mészáros Norina 2022 év elején mondták ki a boldogító igent, miután 2021-ben megszületett közös kislányuk, Rebeka. A páros sok nehézségen ment keresztül, kezdve onnan, hogy Norina méhnyakrákkal küzdött, majd méheltávolító műtéteten esett át. A házasok együtt küzdöttek meg a rákkal, amit már másfél éve maguk mögött tudhatnak. 

Young G és Mészáros Norina

Fotó: RTL

Idén Béciről derült ki, hogy három éve küzd egy betegséggel, ami miatt biológiai terápiát kezdett kapni. Norina férje betegsége kapcsán áprilisban még megható sorokat tett közzé. „A férjem ma kapta meg a biológiai terápiát, izgulok érte, aggódom és reménykedek! Amióta megtudtuk, hogy megkapja a terápiát, vegyes érzelmek kavarognak bennem. Ez az utolsó esélye, hogy elhagyja végre azt a csúnya szteroid gyógyszert (ami pár éve keményen károsítja az életét), és végre elmúljanak a pikkelysömörei, visszakapja az egészségét és az önbizalmát! Szeretném, hogy egy jókedvű apuka legyél, kicsattanó energiával, ami benned lakozik. Egyedül én látom a fájdalmaid, már több mint 5 éve… Láttalak már mankóval, sírtunk együtt órákig, masszíroztalak, éjszakáztunk együtt, mert nem tudtál a fájdalmaktól aludni, és tudom, hogy belül szenvedsz, de ez egy új nap és egy közös új élet kezdete. Számíthatsz rám bármikor és bármiben.”

Azonban valami történhetett köztük, ugyanis tegnap este óta mindketten sejtelmes üzeneteket osztanak meg Instagram-történetükben. Elsőként Norina tett ki egy fekete-fehér videót lányával, amihez annyit fűzött: „Örökké csak te.”

Ma reggel pedig Béci osztott meg két történetet. „Utálom az életem, soha többet nem akarok másnak megfelelni! Soha! Ennyi volt! Egyedül maradtam, egyedül is voltam, egyedül is leszek! – írta az első sztoriban, amit pár perccel később törölt is, de a második története azóta is elérhető. – Meg sem érdemled, hogy bármit is kirakjak!”

Young G Béci Instagram-története

Young G Béci Instagram-története

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top