nlc.hu
Család

Mészáros Norina üzent Bécinek

Mészáros Norina Young G betegségéről vallott: „Láttalak már mankóval, sírtunk együtt órákig”

Támogatja férjét, ahogyan ő is tette korábban.

Young G Béci és Mészáros Norina mögött nehéz évek állnak. Először Norinának kellett megküzdeni daganattal, most pedig Béci jelentette be, hogy biológiai terápiát fog kapni három éve tartó betegségére

Mészáros Norina és Young G

Mészáros Norina és Young G Béci (Fotó: Instagram)

A zenész felesége Instagram-történetében mesélte el, min mentek keresztül az elmúlt időszakban. 

„A férjem ma kapta meg a biológiai terápiát, izgulok érte, aggódom és reménykedek! Amióta megtudtuk, hogy megkapja a terápiát, vegyes érzelmek kavarognak bennem. Ez az utolsó esélye, hogy elhagyja végre azt a csúnya szteroid gyógyszert (ami pár éve keményen károsítja az életét), és végre elmúljanak a pikkelysömörei, visszakapja az egészségét és az önbizalmát! Szeretném, hogy egy jókedvű apuka legyél, kicsattanó energiával, ami benned lakozik. Egyedül én látom a fájdalmaid, már több mint 5 éve… Láttalak már mankóval, sírtunk együtt órákig, masszíroztalak, éjszakáztunk együtt, mert nem tudtál a fájdalmaktól aludni, és tudom, hogy belül szenvedsz, de ez egy új nap és egy közös új élet kezdete. Számíthatsz rám bármikor és bármiben – fogalmazott meghatódva Norina, majd így folytatta: – Azért írtam ki, mert tudod, hogy nem szeretek előtted sírni, és egy kicsit bezárkóztam a sok baj után, de ha én meggyógyultam, most már akkor te jössz és végre teljes az életünk.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top