nlc.hu
Család

Kibékült Young G Béci jelenlegi és volt felesége

Kibékült Young G Béci jelenlegi és volt felesége

Eleinte nem volt a legjobb a kapcsolatuk, de mára rendeződött a viszony.

Mészáros Norina egy követője kérdésére válaszolt az Instagram-történetében – azt kérdezték tőle, hogy milyen kapcsolatot ápol a férje volt feleségével. Eleinte voltak nézeteltéréseik, de a jelek szerint mára megoldották, amire főként a gyerekek miatt volt szükség.

Mint kiderült, a Nyerő Páros forgatása alatt Napsugár és az anyukája meglátogatták Béciék kislányát, hiszen a két kislány között nagyon jó a kapcsolat. A Blikk megkereste Bécit, aki tisztázta a kérdést.

Young G Béci és Mészáros Norina

Fotó: RTL Sajtóklub

„Az elején volt feszültség, de az évek során rendeződtek a dolgok Norina és Adri között. Most már egy ideje találkoznak a gyerekek miatt akkor is, amikor én nem vagyok ott, sőt, Adri azt is felajánlotta, hogy ha Rebeka nagyobb lesz, szívesen vigyáz majd rá. Mindhármunk számára fontos a gyermekeink egészséges lelkivilága, és bár néha vannak hullámvölgyeink, összességében jól működő mozaikcsalád vagyunk” – mondta el a rapper.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top