nlc.hu
Sztárok

Puzsér Róbert Pogány Judit nyilatkozatát kommentálta

Puzsér Róbert: Nem volt férje vette el Pogány Judittól az együtt megöregedés lehetőségét, hanem a világszellem

A publicista szerint a színésznő "egy elsüllyedt múltba vágyódik vissza".

Pogány Judit nemrég azt mondta Kadarkai Endrének egy interjúban, hogy a mai napig sajnálja, hogy nem öregedhetett meg korábbi férjével, Koltai Róberttel.

„Gyakorlatilag nekem volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben. Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette, és csodálatos lehet az együtt megöregedést megélni, ezt a Robi elvette tőlem”  – jelentette ki a színésznő.

Hogy mit gondol erről a nyilatkozatról volt férje, illetve Koltai Róbert jelenlegi párja, arra egy másik műsorban rá is kérdeztek náluk. A színész nem igazán szerette volna kommentálni a dolgokat, ezért csak ennyit mondott: „Ez a magánéletnek a mély bugyra.” 

Pogány Judit

Fotó: RTL Sajtóklub/Bársony Bence

A fentiekről az Önkényes Mérvadó című rádióműsorban Puzsér Róbert is kifejtette a véleményét. „Pogány Judit számon kéri, hogy minden körülmények között, akárhány kilósan, akármilyen megereszkedett bőrrel ragaszkodunk a másikhoz. De ami a Pogány Juditnak az időskori megereszkedettség, az nem lehet Koltai Róbertnek ez a kis félrelépés?” – tette fel a kérdést. 

Hozzátette, szerinte a színésznő egy elsüllyedt múltba vágyódik vissza, és ez bizony már nem a 19. század, amikor még holtomiglan-holtodiglan tartottak a házasságok. „Úgy a huszadikban már fel lett találva a válás, a huszonegyedikben meg már ez a rendje, és a kivétel az, ami a tizenkilencedikben zajlott. A kivételhez ragaszkodni és a rendről, a rendszerről tudomást nem venni, lehet, hogy ez borzasztó, de nem a Robi vette el Pogány Judittól az együtt megöregedés lehetőségét, hanem a világszellem.”

(via RTL.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top