nlc.hu
Sztárok

Gaál Ildikó reagált Pogány Judit kijelentésére

Koltai Róbert párja reagált Pogány Judit kijelentésére, aki fájlalja, hogy nem a színésszel öregedhet meg

A színész nem akarta kommentálni a történteket.

Pogány Judit és Koltai Róbert 35 évig éltek házasságban, ám a kapcsolatuk végül zátonyra futott. Ugyan a válás óta eltelt 20 év, a színésznő a mai napig sajnálja, hogy nem öregedhetett meg korábbi férjével. 

Gyakorlatilag nekem volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben. Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette, és csodálatos lehet az együtt megöregedést megélni, ezt a Robi elvette tőlem” – mondta Judit Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-műsorában. A nyilatkozat természetesen eljutott a színészhez és jelenlegi párjához, Gaál Ildikóhoz is, akik a budaörsi tévé SzínTér című műsor vendégei voltak. A műsorvezető finoman, de rákérdezett a párosnál Judit nyilatkozatára. 

Gaál Ildikó, Koltai Róbert

Fotó: Schumy Csaba

Hallottál te valaha bárkit is rosszat mondani a Robiról?” – hangzott a kérdés, mire Ildikónak arcára fagyott a mosolya és csak ennyit mondott:

Juj, ebbe bele se menjünk most, mert éppen tegnap, de ebbe bele se menjünk most… Az, aki róla negatívat mondott, és egyébként elindított egy hatalmas cunamit, arra ő soha egy rossz hangot nem szólt, soha.

Koltai nem szerette volna kommentálni a dolgokat, ezért csak ennyit mondott: „Ez a magánéletnek a mély bugyra.

A teljes beszélgetés ITT megtekinthető. 

(story.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top