nlc.hu
TV-sztárok

Kórházba került Young G kislánya

Kórházba került Young G kislánya, egy pillanat alatt megtörtént a baj

A rapper felesége el volt keseredve, hogy újra kórházba kell mennie.

Ahogy arról az nlc is beszámolt korábban, a szülése után méheltávolító műtétet hajtottak végre Young G feleségén, akit nagyon megviselt a kórházban töltött időszak, hiszen sem a férjét, sem a lányát nem láthatta ez idő alatt. Azóta már újra otthon vannak és hatalmas a boldogságuk. A minap azonban nagyon megijedtek, hiszen a gyerekük kiesett a hintából és olyan tüneteket produkált, ami miatt kórházba kellett vinni.

rácz béla young g

Fotó: Instagram

„Egy pillanat alatt megtörtént a baj: Rebe felállt a hintában és kiesett. A hátára érkezett, s hiába ugrottam oda, nem tudtam elkapni. Előtte nem sokkal evett, majd a nagy sírásban hányt is, úgyhogy nem vártunk egy percet sem, azonnal a kórházba vittük, hogy kizárják az agyrázkódást. (…) Norina nagyon kiborult, hogy megint kórházban kellett töltenie az éjszakát, de persze a kislányunk biztonsága a legfontosabb. Szerencsére semmi baj nincs, egy napra tartották benn megfigyelésen” – mondta a Blikknek Rácz Béla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top