nlc.hu
TV-sztárok

Béci és Norina összetart

Young G Béci: „Tisztességes családapa vagyok, aki hétköznap sosem iszik”

Young G Béci és Norina azt mondja, a sok bántás ellenére sem bánták meg, hogy bevállalták a Nyerő Párosban való szereplést.

Az elmúlt másfél évben megjárta a poklot Norina és Young G, Béci. Norina betegsége átírta az egész életüket, de szerencsére mára minden jóra fordult. Határozottan állítják: minden vádaskodás, illetve negatív komment ellenére megérte, hogy beköltöztek a villába.

„A terhesség óta vannak súlyproblémáim, majd jött a betegség, a három műtét, és bármennyire is akartam, nem tudtam magam a műsorra formába hozni” – mondta Norina a Story magazinnak.

Norina és Béci állják a sarat

Fotó: : RTL Klub / Sajtóklub

„Nem értem, hogy annak tudatában, amin Norina keresztülment, hogyan bánthatják. Ráadásul ő egy gyönyörű nő, egy anyuka, aki alig másfél éve szült. De hát én is megkaptam, hogy alkoholproblémáim vannak, hogy milyen apa az, aki ennyit iszik! Itt szeretném tisztázni, nem vagyok alkoholista” – mondta Béci.

A kettőjükkel készült teljes interjút az e heti Story magazinban olvashatjátok.

Norina és Béci a bántások ellenére is összetart

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top