nlc.hu
TV-sztárok

Young G Béci és Mészáros Norina nem tudják mit tegyenek most

100 ezer forinttal zsarolják Young G Béci feleségét, Norinát

Mindenkit figyelmeztet a rapper.

Mindig történik valami Young G Bécivel és feleségével, Mészáros Norinával. Most követőik segítségét kérik. 

Young G és Norina

Young G Béci és Mészáros Norina (Fotó: Instagram)

Nem is olyan régen még szomorúan tudatta Norina, hogy kislányuk, Rebeka kórházba került, ezt követően kisebb népharag zúdult az anyukára, amikor pár nap után hazament a kórházból pihenni, és Rebekára apukája, Béci vigyázott addig. Most újabb negatív esemény történt a család életében.

Young G Instagram-történetében mondta el, hogy Norina közösségi oldalát ellopták, és pénzt követelnek annak visszahelyezéséért. 

„Norinának, a feleségemnek feltörték az Instagram-profilját, egyszerűen hihetetlen, iszonyatosan figyeljetek oda. Még mi sem tudjuk, hogy mit csináljunk. Konkrétan WhatsAppról írogatnak neki üzenetet, hogy 300 dollárért visszakapja mindenét. Ha írnának nektek Norina profiljáról – most kitörölték a képét, meg ilyeneket csinálnak –, akkor ne válaszoljatok rá, nehogy véletlenül ugyanebbe a hibába essetek. Aki meg tud segíteni, kérem, szóljon!” – írta a rapper a 24 órán át látható sztoriban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top