nlc.hu
Sztárok

Alekosz véleménye a drogos énekesnőról

Alekosz keményen nekiment a drogbotrányba keveredett magyar énekesnőnek

Nem rejtette véka alá, mit gondol az esetről.

Pénteken robbant ki a botrány, miszerint egy bedrogozott, ismert hazai énekesnőt mentő vitt kórházba. Az eset kapcsán Alekosz is megszólalt, a közösségi oldalán mondta el a véleményét az esetről – szúrta ki a Blikk. A ValóVilág egykori győztese ugyanis nem nézi jó szemmel, hogy a körülötte lévők próbálják eltussolni az ügyet.

Alekosz

Alekosz keményen odamondott az énekesnőnek és a menedzserének – Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Ön- és közveszélyes. Öngyilkos akart lenni, a lakása pedig drogtanya. A rendőrség nyilvánosan beviszi, a hazug menedzsere kiviszi, a tévé pedig milliós gázsikért vezetőműsorba teszi. Magyarország” – írta felháborodottan.

Alekosz a posztjában a drogbotrányba keveredett énekesnő menedzserének is üzent: “Menedzserúr. Pár nap múlva úgyis kiderül, hogy hazudott.

Majd levonta a konklúziót: “Hogyha ez a botcsináltamenedzser és a tinglitangli kegyeltje ezt megússza, akkor az üzenet világos: igyál, drogozzál, és akkor televíziósműsorokban szerepelhetsz. Milliomos, nagy sztár lehetsz“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top