nlc.hu
Sztárok

Peter Srámek akkor és most

Ilyen volt a kölyökképű Peter Srámek, amikor 21 évesen megismertük

Peter Srámek kilenc éve tűnt fel először a tévé képernyőjén, és azóta is egyengeti a karrierjét. Az egyetlen, ami nem változott, az a kisfiús sármja.
Peter Srámek

Peter Srámek 2014-ben tűnt fel a TV2 tehetségkutatójában a Rising Starban, ahol harmadik helyig sikerült menetelnie. A nézők hamar megkedvelték a szerény, ám kétségtelenül tehetséges fiatalt, így Srámek nem tűnt el a műsor után sem. Koncertezni kezdett, mellette pedig más műsorokban is szerepelt, és magyartudását is felfejlesztette annyira, hogy már az akcentusa is alig észrevehető.

Az énekes Szlovákiában született, bálványának, Zámbó Jimmynek köszönhetően döntött úgy, hogy megtanul magyarul. A Zámbó család a kezdetekben támogatta Srámek karrierjét, mert énekhangja nagyon hasonlít a tragikus sorsú énekesére. Olyannyira, hogy A Király című sorozatban is az ő hangját hallhattuk, amikor éneklésre került sor. Azonban a műsor után több kritikát kapott amiatt, hogy Jimmy helyébe akar lépni, de gyorsan sietett leszögezni, hogy erről szó sincs.

„Megtisztelő volt, hogy rám gondoltak a sorozathoz. Örömmel vállaltam, és százszázalékosan teljesítettem a feladatomat. Ha annyira egyszerűnek tűnik Zámbó Jimmy-dalokat énekelni, azt tudom mondani, mindenki csinálja utánam. Előadóművész vagyok, ez a munkám, és az a dolgom, hogy eleget tegyek a megkereséseknek. Arról végképp nem tehetek, hogy bennem látják és hallják Jimmyt, ezért pedig nem haragudhat rám senki. Jimmy egy volt, én Peter Srámekként próbálok érvényesülni abból, amit a legjobban szeretek: az éneklésből. A saját karrieremet szeretném építeni, nem magyarázkodni.”

Srámek mindössze 21 éves volt, amikor annak idején feltűnt a csatorna műsorában, azóta pedig sok minden történt vele. Ami a magánéletét illeti, nem olyan rég egy ismeretlen lánnyal készült fotót osztott meg, így sokan úgy gondolják, foglalt a szíve.

Peter Srámek 21 évesen
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top