nlc.hu
Életmód

Peter Srámek életvitele

Peter Srámek nem fukarkodik: hatalmas összeget költött már zakókra

Az énekes számára fontos, hogyan jelenik meg a színpadon.

Bár Peter Srámek örömmel vette meg a szebbnél szebb zakókat, egy részük sokáig a szekrény alján volt, mivel az énekes 10 kilót hízott és a ruhák szűknek bizonyultak. Miután megszabadult a feleslegtől, megjutalmazta magát jó néhány új darabbal is. Állítása szerint már egy ház árát is elköltötte ruhadarabokra. 

„Az ingeket annyira nem szeretem, a zakókat azonban imádom. A rajongóim már várják is, hogy vajon milyen darabban jelenek meg, nézik, hogy van-e már közös képünk egyikben-másikban, vagy még nincs. Sok zakóhoz nagyon jó emlékek kötődnek: van egy olyan, amit a Rising Starelső adásában viseltem még 9 évvel ezelőtt. Voltak olyanok, amiket elajándékoztam, de ki nem dobom egyiket sem, mert a szívem nem engedni. A hálószobában a szekrényem tele van velük, de igazából be sem férnek oda. Jó barátom Már Róbert, aki fantasztikus darabokat tervez, szerintem már szavak nélkül tudja, mire mondok azonnal igent. Egyszerűen nem tudok egy-egy különlegesebbnek ellenállni, bárhol járok a világban, előre feltérképezem, hová érdemes egy-egy extra darabért elmenni, így volt ez legutóbb is, Amerikában is, jó párat találtam ott is. 

Ezek darabja bizony hat számjegyű összeg, de 20 év múlva is fel lehet őket majd venni.

Bevallom, vehettem volna már egy másik házat a zakóim árából, ezért is borított ki, amikor nagy részük szűknek bizonyult, begombolni sem tudtam őket. Találtam egy gyógynövényes módszert, aminek köszönhetően nem kell sanyargatni vagy visszafogni magam” – magyarázta a lefogyott Peter. 

Peter Srámek

Peter Srámek

Van, aki a másik oldalt képviseli 

Für Anikó számára évek óta fontos a környezettudatosság. A színésznő éppen emiatt szívesen vásárol turkálókban, hiszen a márka nem számít a ruhaviseletben. „Feltámad a vadászösztönöm, és sportot űzök abból, hogy fillérekért nagyon klassz ruhákat vásárolok. A márka én vagyok, a ruha az csak körítés… az ízlés és a stílus nem pénztárcafüggő” – vallja Für Anikó, aki ruhatárának jelentős részét turkálóból szerzi be

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top