nlc.hu
TV-sztárok

Peter Srámek fogyókúrája

Peter Srámek új emberré fogyta magát – Fotók az átváltozásról

10 kilótól szabadult meg.

A rengeteg fellépés és buli, az ezzel járó alkoholfogyasztás és rendszertelen étkezés komoly nyomokat hagyott Peter Srámek megjelenésén. Sokáig nem akart tudomást venni arról, hogy baj van. Egy idő után viszont kénytelen volt szembenézni a valósággal. 

„Amikor megkaptam a Fonogram-díjat, nagyon boldog voltam. Ám amikor visszanéztem a képeket, rájöttem, hogy nemcsak az életem volt kerek, hanem én is. Ez őszintén szólva nem tetszett, pláne, hogy nem csak nekem tűnt fel. Sajnos sok negatív visszajelzést kaptam, volt olyan, hogy a rajongók úgy fogadtak a fellépéseken, »na, látszik, hogy jól élsz«. Az édesanyám és a menedzserem is rám szólt, de nagyon sokáig úgy voltam vele, hogy ez még nem vészes. Aztán előbb-utóbb beismertem, hogy baj van, 30 évesen nem szabad így kinézni, mert mi lesz 20 év múlva, ha így folytatom” – kezdte Srámek, aki ma már hálás a kritikusainak. 

„Sosem voltam több 75-77-kilónál, aztán egyszer csak kicsik lettek a zakók, a pólók és a nadrágok. Ekkor már 85 kiló voltam. Rengeteget buliztam, teljesen rendszertelenül ettem, sok polgármesterrel és vendéglátóval koccintottam. A két végén égettem a gyertyát” – magyarázta Peter, aki azt is elárulta, hogy mi segített neki a fogyásban. 

Peter Srámek
Megnézem
Összes kép (3)

„Ez egy testsúlycsökkentő innovátor, ami csupa-csupa hasznos gyógynövényt tartalmaz, például a banaba fa levelét, ami a Fülöp-szigeteken terem, a helyi gyógyítók azt mondják, hogy a hatására a zsírok fele képes csak hasznosulni, nem rakódik le a felesleg. Ez azért is jó nekem, mert nagyon édesszájú vagyok, a dobostortának vagy a Rákóczi- túrósnak nem tudok ellenállni.”

És hogy áll a szerelemmel? 

Az énekes ritkán beszél a magánéletéről, most viszont elárulta, hogy jelenleg szingli

„Nemrég ért véget egy kapcsolatom, most újra szingli vagyok. Úgy érzem, hogy jelenleg nem férne bele egy nő az életembe, a karrieremre koncentrálok, de azért nyitott szemmel járok. Nem tagadom a mostani formámban az ismerkedés is könnyebb, nem vagyok zavarban, ha lekerül egy-két ruha rólam. Be kell valljam, volt idő, amikor azért a kisebb-nagyobb hurkák is gátoltak a randizásban. Lehet, hogy ez csak nekem tűnt fel, de igazán zavart. Természetesen szeretek rajongani a másikért és tetszeni is, ezért is volt fontos, hogy újra formába lendüljek, de elsősorban magamnak akarok megfelelni” – tette hozzá Peter Srámek.

Peter Šrámek

Peter Šrámek (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top